Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányoknak ez sem jön be?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak ez sem jön be?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jómódú családból származok, egyetemre járok.

Állítólag túlságosan "lesír" rólam, hogy van pénzem..(márkás ruhák, kiegészítők..amiket a minőség miatt veszek nem azért hogy nagyzoljak...)

Bulikban, metrón is megnéznek, ha odamegyek elbeszélgetünk, de pár nap, (hosszabb beszélgetések után) ezek abbamaradnak (közlik, hogy jófej, rendes stb. vagyok, de komolyabbat nem akarnak ...)

A haverok szerint meg az elmúlt időszakban, felszínes , bunkó, nagyképű, stb lettem....(szerintük folyton az jön le a beszédemből stb., hogy azt éreztetem, hogy mennyire tehetős vagyok...) illetve, szerintük a 10/10-es lányoknál próbálkozok.../igen a szebb lányoknál próbálkozok, mert nekem ők jönnek be/

Ezek alapján szerintetek mi lehet a gond, hogy lehetne az olyasfajta lányokat "megfűzni"?

NORMÁLIS válaszokat, köszönöm!!

2015. júl. 16. 12:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha gazdag vagy, jól is nézel ki és mégse jössz be a csajoknak, el tudod képzelni, egy átlagos vagy átlag alatti férfinak mekkora lehet az esélye. Valahol 0 és mínusz végtelen közt...

A véleménykülönbség nem ok a válasz törlésére, ezzel vitát senki nem nyert még, max. egy kis időt.

2015. júl. 17. 13:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Így nem tudom megmondani milyen vagy de ha can kedved beszélgetni akkor talán tudok segíteni 20/L
2015. júl. 20. 19:43
 23/24 anonim ***** válasza:
^Ilyen egyszerű az egész látod kedves kérdező?:D Még csak nem is neked kell kezdeményezni először, ha tehetős vagy! :)
2015. júl. 20. 21:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia. Ennyiből én sem tudok többet mondani mint az előttemszólók, de ha,van kedved beszélgessünk és akkor talán tudok segíteni min javíts (: 20/L
2015. dec. 14. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!