Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típus jön be inkább a lányoknak?
Sziasztok!
Ha egy srác kondizik és izmos (azért nem egy két ajtós szekrény méretű, de látszik, hogy sportos az izomzata) vagy ha pl. karatézik, és jó eredményeket ér el nemzetközi versenyeken is, de így meg vékony, melyik jön be jobban? (alapból magas vékony a srác)
Mert most, hogy kondizok jobban utánam fordulnak a lányok, mint azelőtt, viszont hiányzik a harcművészet (a versenyek), de úgy meg lefogyok és tényleg nagyon vékony vagyok...?!...
Nem ez számít. Nálam az már pozitív, ha valamit sportol az illető, mert én is szeretek sportolni. Viszont sokkal többet számít a személyiség, meg a közös érdeklődés, hasonló gondolkodás.
Egy alja csaj
Nyegle, enyhén pocakos huszonéves férfiember vagyok, pénzem annyi, hogy akár egy hamburgert is megengedhetek magamnak, a volt (megjegyzem iszonyat dögös) csajomat mégsem csábította el sem a bmw, sem a kigyúrt ki ha én nem.
A sport alapvetően mindenkinek pozitív, de csak ez alapján nem sokan szelektálnak(aki meg igen, hát, valószínűleg ő sem tud többet nyújtani a testén kívül, az meg édes kevés egy jól működő kapcsolathoz).
Attól függ, hogy mit akarsz.
Ha rövidtávú kapcsolatot akkor gyúrj, ha hosszút akkor csak nézz ki úgy, mint egy ember, 2 szem, 2 fül és a belső tulajdonságaidat csiszold.
Nekem kis "nyomika" testalkatú párom van, szóval nem izmos mégis felemeli a 60kilóm és bedob az ágyba. Szerintem más is gondolkodik úgy mint én, nekem nem az izom érdekelt sose hanem a belsője
19 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!