Hogyan tudnék kevésbé szeretni, hogyan lehetnék érzeketlenekbb alfahím típus, ami kell a lányoknak?
Figyelt kérdés
Sajnos, ha megkedvelek egy lányt nagyon tudom szeretni, állandóan ölelgetem, puszilgatom, csókolóznék vele. Eleinte bejött, de aztán rájöttem, hogy a lányok ezt nem bírják, inkább összejönnek egy olyan fiúval, aki tojik rájuk kicsit távolságtartóbb, bunkóbb típus úgy vettem észre. Én meg inkább kedves, humoros, gyengéd srác vagyok és ez biztos gyengeséget sugároz ezért nem akarnak tőlem sokáig semmit sem a lányok inkább elfutnak. Próbáltam visszafogni magam, volt aki alapból olyan lány volt, hogy nem is tudtam megszeretni,csak a teste kellet és fura mód vele működött is a dolog jobban, mint akit tényleg tudtam szeretni őszintén, mintha ezután már nem érdekeltem volna úgy a lányt, míg előtte oda voltam értem érezhetőbben jobban, mintha én lennék a főnyeremény, utána meg már nem érdekeltem úgy a lányt, miután megkapott engem és rájött mennyire tudom szeretni.2014. aug. 10. 22:03
1/2 anonim válasza:
én is ebbe buktam bele a kapcsolatom, hogy túl sokat ölelgettem és mellette voltam...egyszerűen uralkodni kell magadon...meg kell magadnak parancsolni, hogy NE csak magadra gondolj hanem a lányra is, hogy neki ez már sok...és ha szereted akkor féken tartod magad :) vagy keresel olyat akinek ez bejön...olyan lányok is vannak akik ezt szeretik :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem keress egy olyan lányt, aki értékel. Ennyire önzőnek azért lenni kell, ez egyáltalán nem túlzás, akinek pedig a bunkó macsók kellenek, majd pár év múlva megváltozik a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!