Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most csak azért vagyok kevésbé...

Most csak azért vagyok kevésbé sikeres a lányoknál, mert ronda srác vagyok, vagy azért, mert nem vagyok egy alfahím, hanem inkább kedves, humoros, pimasz, rendes fiú?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Részletek fontosak lennének. Amúgy a mai lányoknál a köcsög ratyi gazdag szemét tetvek jönnek be. Talán az izmosak is
2014. júl. 29. 14:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

én is ilyen vagyok mégis volt/van esélyem :) nem jó lányokat néztél ki magadnak az itt a gond :) de minden nő meghódítható! csak lehet a kiszemelthez változnod kéne...

21F

2014. júl. 29. 14:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Esetleg még az lehet fontos infó, hogy kifejezetten kerülöm a nagyon szép, vonzó lányokat, igyekszem átlagos külsejű vagy csúnyácska lányokkal ismerkedni, de eddig csak egy csúnya lánnyal értem el többet csóknál, végül ő is csak barátnak akart valamiért.
2014. júl. 29. 14:06
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

#3:

amikor nem akartam kapcsolatot akkor pont, hogy a szép lányok akartak velem járni, de sajnos a belső nem volt megfelelő...nem voltak elég komolyak, mármint nem hiszem, hogy hosszú kapcsolatra alkalmasak voltak "csak legyen valami" alapon akarták inkább...meg volt olcsó ribi is...1 volt aki értékes volt, de őt meghódítottam, csak a végén beijedtem, mert nem álltam készen a kapcsolatra...

ne külső alapján válassz, hanem belső alapján :) ja és a lelki dolgokat kerüld az elején attól csúszol a barát zónába, mert olyan mintha sajnáltatni akarnád magad...legalábbis nálam az volt, hogy őszintén elmondtam, hogy 1 kapcsolatom volt utána nagyon összetörtem...ez elriasztotta őket...akit meghódítottam őt nem zavarta :)

2014. júl. 29. 14:12
 5/15 anonim ***** válasza:
#2*
2014. júl. 29. 14:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Én a szép lányoknál úgyis esélytelen lennék, egyből elküldenek meg nem vevők rám, azóta próbálok rendes lányt találni, de amúgy a nem vonzók sem rendesebbek többnyire, fura mód.
2014. júl. 29. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:

olyat keress akit a belső érdekel :)

én is átlagos kinézetű vagyok, és mégis volt esélyem jó pár lánynál, ők közeledtek felém...szóval van remény nyugi :)

2014. júl. 29. 14:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem azért.
2014. júl. 29. 14:41
 9/15 anonim válasza:
Én mikor megismerkedtem a mostani párommal, nem találtam helyesnek, viszont jó fej volt aztán találkoztam vele és megtetszett, szóval senki sem ronda, csak nem lehet mindenkinek tetszeni. :)
2014. júl. 29. 14:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Merre laksz, kedves kérdező? :))
2014. júl. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!