Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most csak azért vagyok kevésbé...

Most csak azért vagyok kevésbé sikeres a lányoknál, mert ronda srác vagyok, vagy azért, mert nem vagyok egy alfahím, hanem inkább kedves, humoros, pimasz, rendes fiú?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért kéne kerülnie a lelki dolgokat? Én nem zsákbamacskát keresek, hanem olyat aki engedi magát megismerni.
2014. júl. 29. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
akkor csak nem szabad rázúdítani egyből mindent a másikra úgy mondom :)
2014. júl. 29. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő! Én is rendes vagyok mindenkivel, nincsenek haragosaim, mégis eddig elutasított mindegyik lány, akinél próbálkoztam.
2014. júl. 29. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nőként azt tudom Neked mondani, hogy sok férfi tévedésben él. Mi nők kifejezetten utáljuk a bunkó se..fej alfahímeket. Mi azokat a férfiakat szeretjük ill. tartjuk vonzónak, aki intellektuális és karizmatikus úriember,aki meg tud nevettetni és a nőkkel is kedves és udvarias.Tehát a kedves, humoros személyiségjegyeid szimpatikusak:)A rossz fiúk nagyon kevés nőnek jönnek be! Ahhoz ,hogy vonzó légy egy nő számára nem kell sem jóképűnek sem gazdagnak lenned! Az egyéniség és stílus a fontos, de ehhez nem kell aranymetszés szabályait követő arcberendezés és kisportolt test sem. (nekem tetszett már olyan férfi, aki nem volt külsőre vonzó, de az egyénisége miatt egy perc alatt levett a lábamról. ) A lényeg tehát, legyen egyéniséged, és önbizalmad, de bánj mindig tisztelettel a nőkkel.És olvass szép irodalmat, mert az olvasás jó társalgóvá tesz! Remélem tudtam segíteni Neked:) egy 27 éves nő
2014. júl. 29. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
*szépirodalom, bocsi, félrenyomtam:)
2014. júl. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!