Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak ez sem jön be?!
Sziasztok!
Jómódú családból származok, egyetemre járok.
Állítólag túlságosan "lesír" rólam, hogy van pénzem..(márkás ruhák, kiegészítők..amiket a minőség miatt veszek nem azért hogy nagyzoljak...)
Bulikban, metrón is megnéznek, ha odamegyek elbeszélgetünk, de pár nap, (hosszabb beszélgetések után) ezek abbamaradnak (közlik, hogy jófej, rendes stb. vagyok, de komolyabbat nem akarnak ...)
A haverok szerint meg az elmúlt időszakban, felszínes , bunkó, nagyképű, stb lettem....(szerintük folyton az jön le a beszédemből stb., hogy azt éreztetem, hogy mennyire tehetős vagyok...) illetve, szerintük a 10/10-es lányoknál próbálkozok.../igen a szebb lányoknál próbálkozok, mert nekem ők jönnek be/
Ezek alapján szerintetek mi lehet a gond, hogy lehetne az olyasfajta lányokat "megfűzni"?
NORMÁLIS válaszokat, köszönöm!!
A barátaid szerint: "szerintük folyton az jön le a beszédemből stb., hogy azt éreztetem, hogy mennyire tehetős vagyok..."
Ide azért írtad le, hogy jobban el tudjuk képzelni a szitut. Oké, de ha egyébként is ilyen vagy, ahogy a haverjaid mondják... Az ilyen emberek üresek. Normális lányokat rohadtul nem érdeklik az ilyesmik.
Én pl turiból és kínaiból öltözöm legtöbbet. Drága, minőségi holmit csak akkor veszek, ha hosszú távra van szükségem rá és akkor is ügyelek, hogy viszonylag kicsi legyen rajta a márka jelzés. Mert egyébként is olyan helyről jöttem, ahol hamar leoltják a hivalkodó embereket. Akkor is ha nem szándékos.
Az, aki jómódú (és szereti is, ha mások is látják), az nem szeret koszos lenni, kutya szőrös, vagy poros, ami egy olcsó, "jól érzem magam" délutánnal jár. Nem tud örülni az élet apró örömeinek.
Ami pedig a legfontosabb: azok, akiknek nincsenek jó módban, vagy szimplán nem érdekli őket az ilyesmi, kényelmetlenül érzik magukat egy ilyen ember társaságában.
Nincs fuksza áj-áj, nem leszel numerakirály-ály... :D
Egyébként az előző 28N mondta meg a tutit. Attól te nem leszel sikeres alfahím, hogy apuci pénzével villogsz.
"Aki jómódú, blablabla, nem tud örülni az élet apró örömeinek."
Na ez érdekes! Jómódú vagyok, saját keresetemből élek, méreg drága ruhákat hordok. Van kutyám, és leülök vele a fűbe, ugrál rajtam.
De persze, csak a "szegények" tudnak értékelni dolgokat! :D meg ők a jó emberek... Hagyjuk már ezt a hülyeséget! A mesében! :D
Tudod mit? A pénz egy eszköz, boldogságot nem lehet venni vele, de sok dolgot igen, ami hozzásegít a boldogsághoz! Ennyi.
Kedves kérdező! Lehet rossz helyen keresgélsz. Egyébként a mai fiatal lányokra jellemző, hogy a pénzre hajtanak, szóval nem értem... Valami mégsem stimmel.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!