Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak mi a véleményük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mi a véleményük azokról a fiúkról, akik szórakozóhelyen meghívják őket piára és ezáltal akarnak bevágódni a csajoknál?

Figyelt kérdés
Mert lássuk be, azért legtöbben így próbálkoznak.
2015. máj. 27. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem hagyom magam meghívni, de ha valaki belemegy, az ő dolga, nem érdekel.
2015. máj. 27. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Én jellemzően semmit nem gondolok a pasiról. Elfogadom az italt, és ha nem tetszik, akkor nem sokkal utána lépek.

Alapvetően úgy érzem, ez egy rossz módja az ismerkedésnek, de szórakozóhelyen piával hódítani nem az szokott, akki hosszú és tartalmas párkapcsolatra vágyik, úgy érzem. Inkább leitatni a nőt, felvinni magához, megdolgozni, és többet fel sem ismerni.

2015. máj. 27. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem szimpatikus ez az ismerkedési mód.
2015. máj. 27. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb mocskosul unja ezt a közhelyes viselkedést (tapasztalat). :)
2015. máj. 27. 10:41
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

a #2 mekkora egy olcsó ribi :D nem jön be neki a pali,de az ingyen piát elfogadja

én az ilyenhez odamegyek

-szia mit iszol?

- xy piát

-tényleg? nem látom a kezedben... aztán röhögve tovább lépek

2015. máj. 27. 10:49
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
2 vagyok: hogyne fogadnám el, te nem így tennél? :D Már nem azért, ő ajánlja fel: "meghívhatlak xy piára?". Nem tehetek róla, hogy előtte sem a nevem nem kérdezi meg, sem azt, hogy van valakim. Ha már van olyan hülye, hogy ez a nyitó kérdése, akkor én nem leszek a magam ellensége, elfogadom, persze. De nem húzom az idejét feleslegesen, nem játszogatok vele. Ő csak egy piát ajánlott fel, én csak a piát fogadom el. Ha többet akar, akkor ne ezzel kezdje.
2015. máj. 27. 11:18
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
pont azért vagy ingyen ribi :D
2015. máj. 27. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
7: mert elfogadok egy italt? :) ha egy italért cserébe leszopnám a wc-ben, akkor esetleg elismerném a kijelentésed helyességét :D de nem teszem, sőt. ha már felajánlja valaki a piát, akkor felteszem, megengedheti magának, és tisztában van azzal a lehetőséggel is, hogy utána nem fog többet látni. mégis felajánlja, kockáztatva ezzel párszáz forintot, nem én követelem ki vagy hívatom meg magam. sőt, ha visszautasítom, még én bántom meg őt. és én szívemen viselem mások lelkivilágát...
2015. máj. 27. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
24%

jaj de szépen megmagyarázod a semmit :D

ez tetszik :D

2015. máj. 27. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok az ilyen fiúkról. Ha meghív valaki, elfogadom, ha utána beszélgetünk, abból még bármi is lehet. De nem gondolom, hogy egy ital bármire is kötelezne.
2015. máj. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!