Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak bejön egy aranyos férfi?
Nem. A nők egy vonzó férfit akarnak, akit "aranyosnak" találnak, az bekerül a barátzónába.
Természetesen a "vonzó férfi" alatt nem azt értem, hogy legyél bunkó, hanem azt, hogy legyenek olyan tulajdonságaid, amik miatt a nők fel tudnak rád nézni. Például legyenek céljaid, mert abból tudják a lányok, hogy nem csak sodródsz az élettel. Legyél határozott és magabiztos, hogy a nő érezze, hogy melletted biztonságban van. Illetve humoros, és kicsit pimasz is.
@18:01
A bunkó férfiak valóban sikeresek a nőknél, mert erőt sugároznak magukból, így inkább velük foglalkoznak a csajok, mint egy tutyi-mutyi kedves pasival.
Azonban azt is érdemes tudni, hogy nem önmagában a bunkóság tetszik nekik ezekben a hapsikban, hanem azok a férfias jellemtulajdonságok, amik megvannak bennük ellentétben a kedves pasikkal. Éppen ezért, én inkább azt tanácsolom, hogy a kérdező maradjon rendes ember, de sajátítsa el a férfias tulajdonságokat, hogy a nők férfiként tudjanak rá tekinteni.
Mégiscsak jobb így, mint bunkónak lenni. :D
18:07
Of course, meg szerintem megegyezhetünk abban, hogy aki jellemében kedves, jószívű ember, az soha az életben nem fogja tudni hitelesen hozni a tahó szerepét.:D De nem is igazán az a baj ezeknél a férfiaknál, hogy nincsenek férfias jellemvonásaik, inkább csak nem tudják azokat a felszínre hozni. Ahhoz kéne előbb egy nő, aki mellett kihozhatják magukból, de amíg nem hozzák ki magukból jó eséllyel nem lesz nőjük. Na, szóval érted...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!