Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányoknak bejön egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak bejön egy aranyos férfi?

Figyelt kérdés
eddig szinte minden lánytól megkaptam hogy aranyos meg kedves vagyok de sosem kellek semelyiknek lehet túl kedves vagyok állítólag azt sem szeretik a lányok és mit jelent hogy aranyos? gyerekekre mondják hogy aranyos én meg már felnőtt vagyok

2015. jún. 27. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

18:11:

A férfias jellemvonások nem egyenlőek a tahó szerepével O_o

De hozok inkább példákatat, hogy tiszta legyen mindenkinek, miről beszélek.

Tételezzük fel, van egy normális pasas, aki szereti a barátnőjét, és ezt úgy mutatja be, hogy teljhatalmat ad a csajnak. Tehát például ha a pasinak nincs kedve vásárolni menni, akkor is elmegy a csajjal, mert örömet akar neki okozni. Ha éppen meccset akar nézni, akkor lemondd róla, mert a barátnője éppen olvasgatni akarja vele a családi albumot. Tehát mindig az van, amit a nő mondd. Na, egy bunkó pasi - aki részeges, és mindig balhéba keveredik - ezt nem engedi meg. Például azt mondja: "Nem, én most a meccset szeretném nézni, majd máskor". Ez lehet, hogy rosszul esik a nőnek, viszont tudat alatt pont ezért tiszteli ezt a pasast, mert az, hogy nemet mondott neki, határozottságra utal, hogy őt nem lehet irányítani. Másik esetben egy fanatikus udvarló üldözi a csajt, és egy kedves fiú, aki nem szereti az erőszakot, talán elintézi annyival, hogy "ne foglalkozz vele", mert nem merne szembeszállni a másik krapekkal... Egy bunkó pasi azonban, mondanom sem kell, alaposan le tudja kapcsolni a fanatikus udvarlókat annyira, hogy a csaj közelébe sem fognak merni merészkedni többé. A nők pedig ezeket tudják értékelni, ezért még azt is elnézik a bunkó pasinak, hogy részeges, balhés, mert mellette legalább biztonságban érzi magát.

Mi tehát a megoldás? Az, hogy nem kell átvenni a bunkó pasi zűrüs ügyeit, stílusát, viszont azokat a férfias jellemvonásokat amelyekkel rendelkezik: akaraterő, önbizalom, határozottság, bizony a magunkévá kell tenni. Aki vonzalmat akar generálni egy nőben, annak mindenképpen. Ez pedig lehetséges, folyamatosan fejleszthető, csak el kell indulni a változás irányába.

2015. jún. 27. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
De hát az én vagyok!
2015. jún. 27. 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Igaz csak aranyerem van!
2015. jún. 27. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:

A 18:25-ös vagyok, még valami: Jól rávilágítottál, hogy a nők is tudnak segíteni a felszínre hozni ezeket a férfias tulajdonságokat, pont ezért kell elkezdeni az ismerkedést a nőkkel. Egy tapasztalatlan pasit persze nyilván többször is elfognak majd hajtani a nők eleinte, de ahogy tovább gyakorol, egyre jobban elkezdi érteni a nők nyelvét, úgy fog fejlődni ő maga is. Amikor sikerei is lesznek, már az önbizalma is magasabb lesz.

Tehát fejleszthetők azok a bizonyos tulajdonságok, csak el kell kezdeni. Ehhez azonban akaraterő kell. Ha valaki elhatározza magát, már megtette az első lépést a férfivá válás felé.

2015. jún. 27. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem,Bár ha lé van dögivel akkor meg is böfiztetnek
2015. jún. 27. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Én eddig csak olyan férfit tartottam aranyosnak, aki nagyon tetszett.
2015. jún. 27. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
99%-ban sajnos nem.
2015. jún. 27. 20:30
 18/19 A kérdező kommentje:
én nem vagyok erőszakos és bunkó alap ból csak ha okom van rá pl ha bántják azt akit szeretek vagy kinéztem magamnak nem tűröm tettek nélkül akkor tudok agresszív is lenni
2015. jún. 29. 06:05
 19/19 anonim ***** válasza:

aranyos férfi nincs

aranyos fiú van meg komoly férfi

2015. szept. 22. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!