Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a "dad-body" kell a lányoknak?
Fúj, dehogy, ezt én is láttam.
Vagy ha neked jó egy frissen szült mom bod...
Én komolyan nem értem, hogy miért kellett külön venni a két kategóriát, az összes ilyen tini mentalitású kérdés a felnőtt rovatban van.
Hogy a kérdésre válaszoljak (a bugyuta cikkre hadd ne reagáljak, ne pazaroljak rá időt): ízlés kérdése.
Nem tudom mit kell ezen megdöbbenni. Egy normális teste van, teljesen átlagos, nem elhízott, különben is 40 éves, nem kell a facebook csíra 15-20 évesekhez hasonlítani, akik pózolnak a girhes hasukkal, felhúzott trikó - kilógó boxer, kacsaszáj, mint a ribäncok komolyan...
Másrészt viszont nem értem, hogy a felnőtt párkapcsolatokban mi a jó fäszomat keres egy kb. 19 éves fiú kérdése, akit az érdekel, hogy a "lányok"-nak milyen test tetszik? Te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!