Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak ez sem jön be?!
Sziasztok!
Jómódú családból származok, egyetemre járok.
Állítólag túlságosan "lesír" rólam, hogy van pénzem..(márkás ruhák, kiegészítők..amiket a minőség miatt veszek nem azért hogy nagyzoljak...)
Bulikban, metrón is megnéznek, ha odamegyek elbeszélgetünk, de pár nap, (hosszabb beszélgetések után) ezek abbamaradnak (közlik, hogy jófej, rendes stb. vagyok, de komolyabbat nem akarnak ...)
A haverok szerint meg az elmúlt időszakban, felszínes , bunkó, nagyképű, stb lettem....(szerintük folyton az jön le a beszédemből stb., hogy azt éreztetem, hogy mennyire tehetős vagyok...) illetve, szerintük a 10/10-es lányoknál próbálkozok.../igen a szebb lányoknál próbálkozok, mert nekem ők jönnek be/
Ezek alapján szerintetek mi lehet a gond, hogy lehetne az olyasfajta lányokat "megfűzni"?
NORMÁLIS válaszokat, köszönöm!!
1.: választhatnál olyan ruhákat, amik jóminőségűek, de nincs rajtuk óriási márkajelzés. Az ilyen emberektől engem is kiráz a hideg. Ha nem látszik a márka, nem fog az sem leríni róla, hogy sokba került
2.: a barátaid megmondták, hogy nagyképű vagy, nem értem, mit nem lehet ezen felfogni
3.: ha csak gyönyörű lányoknál próbálkozol, mert csak a külső lényeges számodra, akkor neked is sok plusszt kell mutatnod: helyes arc, jó humor, udvariasság, intelligencia
Ezekből, amiket írtál, nekem sem vagy éppen szimpatikus
20/L
#3-as számodra ezek alapján, miért nem lennék szimpatikus, mi jön le belőle?
#4-es csak azért írtam, le hogy jobban lássátok a helyzetet..
MERT, örülnék ha tudnátok tanácsot adni, hogy min változtassak...
és ez miért nem jön be a lányoknak? mert haveri szinten elég jól elvagyunk, de többet nem igazán lehet kihozni?!
(tudom, "és"-sel nem kezdünk mondatot mielőtt valaki belekötne..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!