Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányoknak ez sem jön be?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak ez sem jön be?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jómódú családból származok, egyetemre járok.

Állítólag túlságosan "lesír" rólam, hogy van pénzem..(márkás ruhák, kiegészítők..amiket a minőség miatt veszek nem azért hogy nagyzoljak...)

Bulikban, metrón is megnéznek, ha odamegyek elbeszélgetünk, de pár nap, (hosszabb beszélgetések után) ezek abbamaradnak (közlik, hogy jófej, rendes stb. vagyok, de komolyabbat nem akarnak ...)

A haverok szerint meg az elmúlt időszakban, felszínes , bunkó, nagyképű, stb lettem....(szerintük folyton az jön le a beszédemből stb., hogy azt éreztetem, hogy mennyire tehetős vagyok...) illetve, szerintük a 10/10-es lányoknál próbálkozok.../igen a szebb lányoknál próbálkozok, mert nekem ők jönnek be/

Ezek alapján szerintetek mi lehet a gond, hogy lehetne az olyasfajta lányokat "megfűzni"?

NORMÁLIS válaszokat, köszönöm!!

2015. júl. 16. 12:04
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Avagy min kellene változtatnom szerintetek?*
2015. júl. 16. 12:07
 2/24 anonim ***** válasza:
8%
Már semmi sem jó nekik... Mennyire vagy magas, illetve kigyúrt? Erre tudok tippelni csak! :D
2015. júl. 16. 12:09
 3/24 anonim ***** válasza:
96%

1.: választhatnál olyan ruhákat, amik jóminőségűek, de nincs rajtuk óriási márkajelzés. Az ilyen emberektől engem is kiráz a hideg. Ha nem látszik a márka, nem fog az sem leríni róla, hogy sokba került

2.: a barátaid megmondták, hogy nagyképű vagy, nem értem, mit nem lehet ezen felfogni

3.: ha csak gyönyörű lányoknál próbálkozol, mert csak a külső lényeges számodra, akkor neked is sok plusszt kell mutatnod: helyes arc, jó humor, udvariasság, intelligencia

Ezekből, amiket írtál, nekem sem vagy éppen szimpatikus

20/L

2015. júl. 16. 12:09
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Nézd, már a kérdésedben is azt tartottad fontosnak elmondani magadról, hogy jómódú családból származol, egyetemre jársz, van pénzed, és márkás ruhákban jársz.A haverjaid szerint, akik ismernek, bunkó vagy, és nagyképű, érezteted, hogy mennyire tehetős vagy. Csak a 10/10-es lányok érdekelnek. Szerintem már meg is válaszoltad a kérdésedet.
2015. júl. 16. 12:12
 5/24 A kérdező kommentje:
#2-es: 193cm magas vagyok, nem vagyok annyira kigyúrva, de azért látszik, hogy szertornáztam, úsztam több évig
2015. júl. 16. 12:12
 6/24 A kérdező kommentje:

#3-as számodra ezek alapján, miért nem lennék szimpatikus, mi jön le belőle?

#4-es csak azért írtam, le hogy jobban lássátok a helyzetet..

MERT, örülnék ha tudnátok tanácsot adni, hogy min változtassak...

2015. júl. 16. 12:14
 7/24 anonim ***** válasza:
17%
Van lóvéd, magas vagy, azért sportos is. Kocsid van esetleg? Bár gondolom, hogy igen. Az sem mindegy milyen mert ugye csak a BMW... A bunkó stílus pedig bejövős a lányoknál. Nem értem egyszerűen... Itt merül fel a kérdés: Ha Te nem találsz magadnak lányt, akkor egy átlagos srác...?
2015. júl. 16. 12:18
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
3.vagyok: az utánam lévő hozzászóló is leírta, szerintem elég érthető: ez volt a legfontosabb jellemződ, hogy gazdagok vagytok és márkás ruhákba jársz. A barátok azért kimondják az igazat mindig, ők is elmondták rólad. Ráadásul csak a "jó nők" érdekelnek.
2015. júl. 16. 12:21
 9/24 A kérdező kommentje:

és ez miért nem jön be a lányoknak? mert haveri szinten elég jól elvagyunk, de többet nem igazán lehet kihozni?!

(tudom, "és"-sel nem kezdünk mondatot mielőtt valaki belekötne..)

2015. júl. 16. 12:24
 10/24 anonim ***** válasza:
Bárcsak a te helyedben lennék: magas is vagy, sportos is vagy, tehetős is vagy, magabiztosságot sugárzol (ezek rengeteg nőnek bejönnek). Bammeg, használd már ki az adottságaidat.
2015. júl. 16. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!