Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam ott a párom, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17éves vagyok és homoszexuális egy éve ismerkedtem meg a párommal ,viszont a szüleim ezt megtudták és egyáltalán nem tolerálják és odáig fajult ,hogy kiakarnak dobni otthonról , mert gusztustalannak tartanak és remélik ,hogy csak egy kamaszkori hülyeség. Nem tudom mit tegyek a páromat nem akarom ott hagyni emiatt ,de a szüleim nem értenek meg és ha otthon maradok akkor titkolnom kell ,hogy milyen vagyok és úgy kell viselkednem mintha ez az egész egy kamaszkori "botlás " lenne ,de ha a páromat választom akkor nem lesz hol laknom. MIT TEGYEK???

2015. febr. 19. 08:41
1 2 3 4
 31/36 ftf1983 ***** válasza:
100%

30-as! Teljesen igazad van, a legtöbb homofób valójában a saját vágyaival nincs kibékülve.

Az nem nevezhető szülőnek, aki a gyerekét bármi miatt képes eldobni, kitenni!

2015. febr. 23. 08:04
 32/36 A kérdező kommentje:
Én megértem a szüleimet ,de nagyon haragszok rájuk! Az elején megpróbáltam beszélni velük nem is egyszer ,de azt mondták ,hogy válasszak , meg ,hogy majd kinövöm meg blalalala.Egyébként nem hinném ,hogy apám meleg lenne és az "ellentüntetésével" akarná eltakarni a melegségét, ő nem igazán olyan . :/ A biztatásokat pedig köszönöm. :)
2015. febr. 23. 11:28
 33/36 Becixxx ***** válasza:
Sajnálom, hogy lebuktatok. Pedig elvileg sokkal nehezebb, mint egy lánnyal. Becsukjátok az ajtót és ha halljátok, hogy jönnek abba kell hagynotok - vagy zárni kell az ajtót. Aztán bármit mondhattok, hogy nintendoztatok, vagy meccset néztetek, vagy valami sorozat százhuszadik évadját, amelyben szürke taknyok helyett sárgák jönnek... Bármit... De így már nem könnyű. A szüleidnek a Te boldogságod kéne legyen az első.
2015. márc. 5. 13:15
 34/36 anonim ***** válasza:

"Én megértem a szüleimet"

Én meg nem. Egy valamire való szülő nem csak akkor szereti a gyerekét, ha az olyan, amilyennek megálmodta.

2015. márc. 5. 13:48
 35/36 anonim válasza:
Nagyon szomorú történet. Együtt érzek veled és a barátoddal.
2015. márc. 5. 15:31
 36/36 anonim válasza:
Azóta sincs semmi változás az édesapád és közted? Hogyan viseled Te, hogy egy ilyen szitu miatt ilyen fiatalon és gyorsan "önállósodnod" kellett? Hogyan viseli édesanyád, hogy elköltöztél otthonról?
2015. márc. 30. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!