Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17éves vagyok és homoszexuális egy éve ismerkedtem meg a párommal ,viszont a szüleim ezt megtudták és egyáltalán nem tolerálják és odáig fajult ,hogy kiakarnak dobni otthonról , mert gusztustalannak tartanak és remélik ,hogy csak egy kamaszkori hülyeség. Nem tudom mit tegyek a páromat nem akarom ott hagyni emiatt ,de a szüleim nem értenek meg és ha otthon maradok akkor titkolnom kell ,hogy milyen vagyok és úgy kell viselkednem mintha ez az egész egy kamaszkori "botlás " lenne ,de ha a páromat választom akkor nem lesz hol laknom. MIT TEGYEK???2015. febr. 19. 08:41
31/36 ftf1983 válasza:
30-as! Teljesen igazad van, a legtöbb homofób valójában a saját vágyaival nincs kibékülve.
Az nem nevezhető szülőnek, aki a gyerekét bármi miatt képes eldobni, kitenni!
32/36 A kérdező kommentje:
Én megértem a szüleimet ,de nagyon haragszok rájuk! Az elején megpróbáltam beszélni velük nem is egyszer ,de azt mondták ,hogy válasszak , meg ,hogy majd kinövöm meg blalalala.Egyébként nem hinném ,hogy apám meleg lenne és az "ellentüntetésével" akarná eltakarni a melegségét, ő nem igazán olyan . :/ A biztatásokat pedig köszönöm. :)
2015. febr. 23. 11:28
33/36 Becixxx válasza:
Sajnálom, hogy lebuktatok. Pedig elvileg sokkal nehezebb, mint egy lánnyal. Becsukjátok az ajtót és ha halljátok, hogy jönnek abba kell hagynotok - vagy zárni kell az ajtót. Aztán bármit mondhattok, hogy nintendoztatok, vagy meccset néztetek, vagy valami sorozat százhuszadik évadját, amelyben szürke taknyok helyett sárgák jönnek... Bármit... De így már nem könnyű. A szüleidnek a Te boldogságod kéne legyen az első.
34/36 anonim válasza:
"Én megértem a szüleimet"
Én meg nem. Egy valamire való szülő nem csak akkor szereti a gyerekét, ha az olyan, amilyennek megálmodta.
35/36 anonim válasza:
Nagyon szomorú történet. Együtt érzek veled és a barátoddal.
36/36 anonim válasza:
Azóta sincs semmi változás az édesapád és közted? Hogyan viseled Te, hogy egy ilyen szitu miatt ilyen fiatalon és gyorsan "önállósodnod" kellett? Hogyan viseli édesanyád, hogy elköltöztél otthonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!