Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?
És akkor soha nem lesz senkid, csak mert szüleidnek nem tetszik?
Vagy inkább kényszerből majd hozzámész egy lányhoz, azt hazudva, hogy szereted, ami neked kb ugyanolyan érzés lenne, mint ha egy heterónak kéne élete végéig melegként élni?
Én azt mondom: a szerelem sok mindet képes legyőzni, otthon meg nem kell mindenkinek mindet tudnia. 1-2 év, és ha minden jól megy, önállósodhatsz.
Szerintem a szerelem megér némi titkolózást, pláne, hogy már bocs, de a szüleid meg sem érdemlik, hogy a szüleidnek tekintsd őket.
Ha a szüleid így reagálnak, akkor nagyon kevés esély van rá, hogy később tolerálni fogják a szexualitásodat. Ha szakítasz a pároddal, attól még homoszexuális maradsz, ez nem múlik el, mint a nátha.
Készülj arra, hogy hamar önállóságra kell törekedned. Addig is mondd el a szüleidnek, hogy függetlenül attól, hogy van-e barátod vagy nincs, te homoszexuális vagy és az is fogsz maradni.
Szerintem semmi képpen ne hagyd el a párodat.
Mióta vagytok együtt?
#6 Hogyan buktatok le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!