Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam ott a párom, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17éves vagyok és homoszexuális egy éve ismerkedtem meg a párommal ,viszont a szüleim ezt megtudták és egyáltalán nem tolerálják és odáig fajult ,hogy kiakarnak dobni otthonról , mert gusztustalannak tartanak és remélik ,hogy csak egy kamaszkori hülyeség. Nem tudom mit tegyek a páromat nem akarom ott hagyni emiatt ,de a szüleim nem értenek meg és ha otthon maradok akkor titkolnom kell ,hogy milyen vagyok és úgy kell viselkednem mintha ez az egész egy kamaszkori "botlás " lenne ,de ha a páromat választom akkor nem lesz hol laknom. MIT TEGYEK???

2015. febr. 19. 08:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

És akkor soha nem lesz senkid, csak mert szüleidnek nem tetszik?

Vagy inkább kényszerből majd hozzámész egy lányhoz, azt hazudva, hogy szereted, ami neked kb ugyanolyan érzés lenne, mint ha egy heterónak kéne élete végéig melegként élni?

Én azt mondom: a szerelem sok mindet képes legyőzni, otthon meg nem kell mindenkinek mindet tudnia. 1-2 év, és ha minden jól megy, önállósodhatsz.

Szerintem a szerelem megér némi titkolózást, pláne, hogy már bocs, de a szüleid meg sem érdemlik, hogy a szüleidnek tekintsd őket.

2015. febr. 19. 08:52
 2/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) de nem tudom ,hogy a párom bírná-e ezt a cécót, vagy ha titkolóznánk akkor is nagyon nagy a lebukás veszély és akkor kidobnak otthonról.
2015. febr. 19. 08:55
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképpen ne hagyd el a párod ha szereted stb.. ha tényleg kidobnának akkor találkozz vele úgy hogy ne tudjanak róla és mondd azt nekik hogy már nem vagytok együtt..
2015. febr. 19. 08:57
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szüleid így reagálnak, akkor nagyon kevés esély van rá, hogy később tolerálni fogják a szexualitásodat. Ha szakítasz a pároddal, attól még homoszexuális maradsz, ez nem múlik el, mint a nátha.

Készülj arra, hogy hamar önállóságra kell törekedned. Addig is mondd el a szüleidnek, hogy függetlenül attól, hogy van-e barátod vagy nincs, te homoszexuális vagy és az is fogsz maradni.

2015. febr. 19. 09:06
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Kár volt elmondani.
2015. febr. 19. 09:36
 6/36 A kérdező kommentje:
nem mondtam... lebuktunk :/
2015. febr. 19. 09:47
 7/36 anonim ***** válasza:
hogy buktatok le ? és a párod hány éves ?
2015. febr. 19. 10:53
 8/36 A kérdező kommentje:
a párom 16éves
2015. febr. 19. 12:37
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen ki kell bírnotok azt az egy-két évet. Titkolózás, hazugság, színészkedés, és még sokminden kín vár rád ezalatt az idő alatt. Erősnek kell lenned, hogy fel ne őröld magad. Amit az 1, 3, 4-es válaszolók írtak azzal egyetértek. Bírjátok ki együtt valahogy!
2015. febr. 19. 13:35
 10/36 anonim válasza:

Szerintem semmi képpen ne hagyd el a párodat.

Mióta vagytok együtt?

#6 Hogyan buktatok le?

2015. febr. 19. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!