Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, hogy fogadják, ha messzebb mentek találkozni?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Megismertem egy lányt internet. Nem lakik túl messze, de azért 1 órát kell utaznom, hogy tudjunk találkozni. Nem vagyok az a bulizós fajta, szóval nem járok el más városokba. Hogy veszik ezt a szülők? Lehet, hogy csak én parázok ennyire rá, de ha vannak tapasztalataitok szívesen meghallgatnám. Előre is köszi.
18F
2013. okt. 21. 18:38
1/9 anonim válasza:
az én szüleimnek nem lenne bajuk vele, 14 vagyok
2/9 anonim válasza:
attól függ milyenek a lány szüle és hogy milyen idős a lány
3/9 A kérdező kommentje:
20 éves a lány és először csak flangálnánk a városban.
2013. okt. 21. 18:44
5/9 anonim válasza:
1 órát naponta utazok iskolába. Hány km-re lakik? 50-60?
6/9 anonim válasza:
1óra utazás nem sok. Motorral is bármikor megteszem ha jó idő van.
Az én szüleim nem szólnak bele mert már nagykorú vagyok.
7/9 BulmaSwan válasza:
Nekem régen 14 évesen is megengedték ezt.(lány vagyok) 18 éves vagy. Simán elmehetsz ahova akarsz. Nem kell a szülőktől engedélyt kérned már szerintem. Egy normális családba ez így megy. Mondj annyit hogy elmész majd este jössz... Ha mégis elmondanád nekik,hogy vidékre mész és valami csoda folytán nem engednék akkor meg ülj le velük beszélni hogy nem vagy már 5 éves.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Asszem csak én parázok erre ennyire rá és ők örülnének is ennek :)
2013. okt. 23. 11:06
9/9 anonim válasza:
Nekem 3000kmre van a párom és elengednek persze féltenek és rengeteget kell jelentkeznem. 16/L vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!