Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam ott a párom, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17éves vagyok és homoszexuális egy éve ismerkedtem meg a párommal ,viszont a szüleim ezt megtudták és egyáltalán nem tolerálják és odáig fajult ,hogy kiakarnak dobni otthonról , mert gusztustalannak tartanak és remélik ,hogy csak egy kamaszkori hülyeség. Nem tudom mit tegyek a páromat nem akarom ott hagyni emiatt ,de a szüleim nem értenek meg és ha otthon maradok akkor titkolnom kell ,hogy milyen vagyok és úgy kell viselkednem mintha ez az egész egy kamaszkori "botlás " lenne ,de ha a páromat választom akkor nem lesz hol laknom. MIT TEGYEK???

2015. febr. 19. 08:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

# 20 Bocs ,de rohadtul ostobák számomra az ilyen emberek nekem az + szégyennek számít ha valaki 40 felett vagy 30 után is így gondolkozik.Főleg azért mert ezekben a korokban már elvárnám ,h legyen annyi élet tapasztalata,intelligenciája és bölcsessége valakinek ,h feltudja fogni a melegség mivoltját és megtudja érteni azt hetero létére is.Akik erre képtelenek azok nagyon ostoba ,buta csőlátású agy mosott emberek empátia egy nagy nulla mégis minek csináltak gyereket miközben ez is benne volt a pakliban?Szülő szintjén is egy nagy nullák mert egy igazi szülő soha sem fordul el a gyermekei elöl legyen szó akármekkora problémáról.

Sajnállak ,h ilyen helyre születtél valószínűleg nem szerettek igazán soha sem ha a valódi énedet képtelenek elfogadni.Nem bántani akarlak ,de ez a valóság mert ha igazán szeretnének elfogadnának úgy ahogy vagy a teljes lényedet.Bár mondjuk látszik jártasak a témában ,h majd kinövöd meg hasonlók itt megint csak a primitív mivoltjukat erősítik.Adott egy relatív probléma(mert nem az) amit úgy oldanak meg ,h kizárnak az életükből nice szép szülők.Ráadásul úgy ítélkeznek valamiről ,h halvány fingjuk sincs róla a felvonulást leszámítva szégyen.Mondjuk irónikus ,h a tüntető apucinak meleg a gyereke ..

2015. febr. 20. 15:08
 22/36 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne ,hogy mielőtt megtudták ezt rólam biztos ,hogy szerettek és szerintem most is csak nagyobb az undoruk mint a szeretetük.
2015. febr. 20. 17:21
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
nagyon retardáltak a szüleid. már bocs. 14/f meleg
2015. febr. 20. 19:53
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Fidesz vagy jobbik... Ebben az esetben irtó mindegy, ugyanis ugyanannyira homofób mindkettő, csak amíg a fidesz tartja erről a száját, addig a jobbik szájkaratézik :D
2015. febr. 20. 23:11
 25/36 anonim ***** válasza:

Kérlek, ne haragudj rám, miattam lettél meleg!

Ugyanis amikor megláttam az ellentüntetőket a melegfesztiválon, megátkoztam az összeset, hogy "Legyen a te gyermeked is meleg, tudd meg, milyen érzés az, hogy nem tehetsz róla!"

Egyébként pedig, ha rám írsz privátban, szívesen segítek mindenben.

2015. febr. 21. 12:22
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen nem rakhatnak ki otthonról. Kiskorú vagy es kötelesek eltartani.

Amugy meg.. El kell téged fogadniuk!!

2015. febr. 22. 22:18
 27/36 anonim ***** válasza:
23%

utolsó: attól h 18 alatti, még nem kötelesek eltartani..

melegfelvonuláson ellentüntető erre a fia meleg, epic fail, elég nagy sokk lehet szegény faternak, azért próbáld megérteni őket is.. nekik sem egyszerű, és neked sem..

2015. febr. 22. 22:23
 28/36 anonim ***** válasza:
Igen igaz de attól még a fia.
2015. febr. 22. 22:29
 29/36 anonim ***** válasza:
68%

Abban egyetértek az egyik korábbi válaszolóval, hogy nagy sokk ez egy szülőnek és meg kell próbálni őket is megérteni. Totál megértem a sokkot, még egy alapból nem homofób ember is le tud sokkolódni, ha az egyik ismerőse (vagy akár családtagja, gyermeke) homokos.

Azt viszont baromira nem tudom megérteni, hogy emiatt képesek voltak téged kidobni a házból. Nem kenyerem a gyűlölködés, de az ilyen szülők tényleg ássák el magukat. Még akkor se dobnám ki a házból a gyerekem, ha meggyilkolt vagy megerőszakolt volna valakit, mert attól család a család, hogy mindenben támogatjuk a másikat, bármilyen szar helyzetben is legyen.

Kívánok neked sok sikert, kitartást, használd ki a lehetőségeid az életben, és becsüld meg azokat, akik nem fordítanak hátat neked.

2015. febr. 22. 23:04
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Apuka kimegy tüntetni felvonulásra? Szerintem ez már nem normális dolog. A tüntetők nagy része látens homár. Lehet ,hogy az apád is az ,vagy biszex. Azt így próbálja elnyomni magába ,hogy elmegy gyűlölködni. Elég szánalmas dolog :D. Renget meleg van ebben a társadalomban ,akiknek feleségük van meg gyerekük ,hogy legyen mi mögé bújni, hogy ők akkor sem b*zik.
2015. febr. 23. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!