Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?
# 20 Bocs ,de rohadtul ostobák számomra az ilyen emberek nekem az + szégyennek számít ha valaki 40 felett vagy 30 után is így gondolkozik.Főleg azért mert ezekben a korokban már elvárnám ,h legyen annyi élet tapasztalata,intelligenciája és bölcsessége valakinek ,h feltudja fogni a melegség mivoltját és megtudja érteni azt hetero létére is.Akik erre képtelenek azok nagyon ostoba ,buta csőlátású agy mosott emberek empátia egy nagy nulla mégis minek csináltak gyereket miközben ez is benne volt a pakliban?Szülő szintjén is egy nagy nullák mert egy igazi szülő soha sem fordul el a gyermekei elöl legyen szó akármekkora problémáról.
Sajnállak ,h ilyen helyre születtél valószínűleg nem szerettek igazán soha sem ha a valódi énedet képtelenek elfogadni.Nem bántani akarlak ,de ez a valóság mert ha igazán szeretnének elfogadnának úgy ahogy vagy a teljes lényedet.Bár mondjuk látszik jártasak a témában ,h majd kinövöd meg hasonlók itt megint csak a primitív mivoltjukat erősítik.Adott egy relatív probléma(mert nem az) amit úgy oldanak meg ,h kizárnak az életükből nice szép szülők.Ráadásul úgy ítélkeznek valamiről ,h halvány fingjuk sincs róla a felvonulást leszámítva szégyen.Mondjuk irónikus ,h a tüntető apucinak meleg a gyereke ..
Kérlek, ne haragudj rám, miattam lettél meleg!
Ugyanis amikor megláttam az ellentüntetőket a melegfesztiválon, megátkoztam az összeset, hogy "Legyen a te gyermeked is meleg, tudd meg, milyen érzés az, hogy nem tehetsz róla!"
Egyébként pedig, ha rám írsz privátban, szívesen segítek mindenben.
17 évesen nem rakhatnak ki otthonról. Kiskorú vagy es kötelesek eltartani.
Amugy meg.. El kell téged fogadniuk!!
utolsó: attól h 18 alatti, még nem kötelesek eltartani..
melegfelvonuláson ellentüntető erre a fia meleg, epic fail, elég nagy sokk lehet szegény faternak, azért próbáld megérteni őket is.. nekik sem egyszerű, és neked sem..
Abban egyetértek az egyik korábbi válaszolóval, hogy nagy sokk ez egy szülőnek és meg kell próbálni őket is megérteni. Totál megértem a sokkot, még egy alapból nem homofób ember is le tud sokkolódni, ha az egyik ismerőse (vagy akár családtagja, gyermeke) homokos.
Azt viszont baromira nem tudom megérteni, hogy emiatt képesek voltak téged kidobni a házból. Nem kenyerem a gyűlölködés, de az ilyen szülők tényleg ássák el magukat. Még akkor se dobnám ki a házból a gyerekem, ha meggyilkolt vagy megerőszakolt volna valakit, mert attól család a család, hogy mindenben támogatjuk a másikat, bármilyen szar helyzetben is legyen.
Kívánok neked sok sikert, kitartást, használd ki a lehetőségeid az életben, és becsüld meg azokat, akik nem fordítanak hátat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!