Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasik miért fogadják el könnyebben, hogy mi az ő súlycsoportjuk?
Szerintem meg nincs olyan, hogy valaki túl jó hozzám vagy épp én "be kell érjem" valakivel, vagy épp ő velem. Azzal, hogy így csinálod, megalázod azt, akivel vagy és értéktelennek tartod.
Azt meg érthetnéd, hogy az ízlés egyedi dolog. Volt nekem nagyon szépnek tartott barátnőm is, és csúnyának tartott is.
Van aki szerint jóképű vagyok, van aki szerint átlagos, és van akinek a háta közepére se kellenék. Akkor most milyen csoportba is tartozom szerinted?
Nem kell senkit besorolni sehova, egyszerűen van aki tetszik és van aki nem. És kész.
A csajok is így vannak vele. Valószínűleg több nővel vagyok jóban, mint te , kérdező. És hidd el, nem így látják, ahogy te.
Szerintem ezt már máskor is leírtam a kérdésedben, legalábbis ugyanilyen kérdés volt: Az, hogy egy férfit egy általad csúnyának gondolt lánnyal látsz boldognak, nem feltétlenül azt jelenti, hogy belenyugodott, hogy nem jut neki jobb, lehet, pont őt látja a legjobbnak.
Tudom annak, aki még nem tapasztalta, hihetetlenül hangzik, de a szerelem néha felülírja a külsőségeket.
3-as: én nem mondok semmi ilyet, hanem kérdezem. Mások miért tudják elfogadni, hogy nem jut nekik szép, és nekem miért nem megy ez? Mármint én képtelen lennék olyannal boldog lenni, akit nem tartok gyönyörűnek.
Szóval értem hogy racionálisan az logikus, hogy ronda járjon rondával, szép meg széppel, és ez általában működik is, de mi lehet az oka, hogy én nem tudok ebbe így beilleszkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!