Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam ott a párom, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a párom, mert a szüleim nem fogadják el, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17éves vagyok és homoszexuális egy éve ismerkedtem meg a párommal ,viszont a szüleim ezt megtudták és egyáltalán nem tolerálják és odáig fajult ,hogy kiakarnak dobni otthonról , mert gusztustalannak tartanak és remélik ,hogy csak egy kamaszkori hülyeség. Nem tudom mit tegyek a páromat nem akarom ott hagyni emiatt ,de a szüleim nem értenek meg és ha otthon maradok akkor titkolnom kell ,hogy milyen vagyok és úgy kell viselkednem mintha ez az egész egy kamaszkori "botlás " lenne ,de ha a páromat választom akkor nem lesz hol laknom. MIT TEGYEK???

2015. febr. 19. 08:41
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok ugy buktunk le ,hogy a parom feltunoen sokat jart hozzank es egyik este a szuleim elmentek moziba es en meg a parom azt csinaltuk, viszont a szuleim a vartnal hamarabb ertek haza es rajtakaptak minket... Mondanon srm kell oirjasi balhe lett belole
2015. febr. 19. 19:09
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
ne hagyd ott!!! attól még a szüleid annak tudatában lesznek hogy meleg vagy. tehát csak duplán vesztenél akkor. ha már így is úgyis titkolni akarod/kell akkor már inkább így szerintem. aztán ha 18 leszel vagy megteheted elméssz otthonról és akkor már mindegy lesz. ez így most tudom hogy nehéz, de ne hagyd ott!
2015. febr. 19. 19:40
 13/36 A kérdező kommentje:
Najó döntöttem! Nem fogom otthagyni ,viszont még ma este összepakolok és lelépek! Nincs szükségem arra ,hogy ujjal mutogassanak rám ,hogy én legyek a család fekete bárány. Oda költözök egy nagyon kedves barátnőmhöz és valami diák munkát elvállalok és fizetek neki lakbért! Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. febr. 19. 20:40
 14/36 anonim ***** válasza:

Hat az en anyám is ilyen undorito. En azt a megoldást választottam hogy amig 17eves vagyok apámnál élek, kozben dolgozok es penzt gyűjtők.

Gondom nálad ez nem opció

Próbáld addig kihúzni amig nem találsz valami jo munkát suli mellett es a legputribb albérletet kivenni

Ezt tudom sajnos csak tanácsolni :/

2015. febr. 19. 21:53
 15/36 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :D
2015. febr. 20. 09:34
 16/36 ftf1983 ***** válasza:
100%
Az egy bátor döntés, hogy lelépsz otthonról, mert nem akarsz hazugságban és rettegésben élni. A családod valószínűleg soha nem fog elfogadni Téged, ami az ő szégyenük! Kitartást!
2015. febr. 20. 12:51
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
mi történt aztán?
2015. febr. 20. 13:14
 18/36 A kérdező kommentje:
Most jelenleg a már említett barátnőmnél lakok (nagyon kedves és megértő ,azt mondta addig maradhatok ameddig szeretnék) Viszont az a baj ,hogy a párom eléggé ki van bukva mert ,hogy "hibásnak érzi magát". A családom meg idióta (továbbra is) de már nem érdekel új életet kezdtem :D
2015. febr. 20. 14:15
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Valami ostoba jobbikosok a szüleid vagy mi?
2015. febr. 20. 14:32
 20/36 A kérdező kommentje:
Fideszesek... ,de nem tudom ,hogy honnan jön nekik ez homofóbiájuk (apám még a meleg felvonulásra is elmegy ellentüntetőnek....)
2015. febr. 20. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!