Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerűen nem találok normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, persze nekem nagyon sok lány szép. Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS. Léteznek még ilyen lányok egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim válasza:
könyvtáros lány vagyok: neked se jó semmi :):) amúgy utálom h így írásban minden máshogy jön ki. nem vagyok én olyan rossz mint amilyennek tűnök :)
2010. jan. 17. 19:42
 52/66 A kérdező kommentje:

Ez a "neked se jó semmi" elég gyengusz visszavágás:)

De hát ebből látszik, hogy nekem sem jó semmi:)

És hogy írásban minden máshogy jön ki?

Hát... mindig, mindent lehet fogni valamire:)

Ejnye-bejnye de rosszak ezek a könyvtáros lányok...

2010. jan. 17. 19:59
 53/66 anonim válasza:

na jólvan. én megpróbáltam még az elején értelmes, normális választ adni Neked, kedves kérdező, de úgy látszik nem nagyon értjük egymást... :P

könyvtáros lány

2010. jan. 17. 20:21
 54/66 A kérdező kommentje:

Szerintem értelmes, normális választ adtál az elején.

És ezt köszönöm is! És szerintem értjük egymást, vagyis én úgy gondolom hogy értelek, de ha szerinted nem, akkor biztos úgy van.

Kérdező fiú:) (ha esetleg nem lenne elég a ferde betű:) )

2010. jan. 17. 20:46
 55/66 anonim válasza:

jól van. én is értettelek végig :) örülök h így elbeszélgettünk. amúgy a normális lány megtalálásában már előnnyel indulsz, mert jó a humorérzéked :P

könyvtáros lány

2010. jan. 17. 20:52
 56/66 anonim válasza:

Elnézést, hogy most nem a témához szólok hozzá, csak szeretném jelezni a tegnapi 23:50-es válaszadónak, hogy küldtem neki privát mail-t, már ha jól veszem ki, hogy a közvetlenü előtte lévő üzenetemre tette ezt az utalást :)

9:27-es :)

2010. jan. 17. 22:53
 57/66 A kérdező kommentje:

Na azt hiszem, hogy valószínűleg már nem rohanja meg sem kérdésekkel, sem válaszokkal senki ezt a bejegyzést. :)

Én csak szeretném megköszönni mindenkinek aki írt!

A továbbiakban mindenkinek minden jót! ;)

2010. jan. 22. 07:50
 58/66 anonim ***** válasza:

Reméljük segíthettünk :)

És bízom benne, hogy megtalálod azt a lányt, akit keresel:)

Babu

2010. jan. 22. 21:52
 59/66 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen lány kéne, mert én ilyen fiúnak tartom magam, amilyen lány kéne nekem. Szóval értitek...:D 14/F
2010. aug. 21. 23:08
 60/66 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Olyan fiúnak tartod magad, mint amilyen lány kell neked? :)

Hát akkor próbáld ki egy kicsit magaddal... nem olyan rossz az, hidd el. Csomó előnye van. Mindig vele lehetsz, sok bennetek a közös és igazán tudja, hogy mi kell neked.

Hajrá! :)

2010. szept. 5. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!