Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, persze nekem nagyon sok lány szép. Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS. Léteznek még ilyen lányok egyáltalán?
Ez a "neked se jó semmi" elég gyengusz visszavágás:)
De hát ebből látszik, hogy nekem sem jó semmi:)
És hogy írásban minden máshogy jön ki?
Hát... mindig, mindent lehet fogni valamire:)
Ejnye-bejnye de rosszak ezek a könyvtáros lányok...
na jólvan. én megpróbáltam még az elején értelmes, normális választ adni Neked, kedves kérdező, de úgy látszik nem nagyon értjük egymást... :P
könyvtáros lány
Szerintem értelmes, normális választ adtál az elején.
És ezt köszönöm is! És szerintem értjük egymást, vagyis én úgy gondolom hogy értelek, de ha szerinted nem, akkor biztos úgy van.
Kérdező fiú:) (ha esetleg nem lenne elég a ferde betű:) )
jól van. én is értettelek végig :) örülök h így elbeszélgettünk. amúgy a normális lány megtalálásában már előnnyel indulsz, mert jó a humorérzéked :P
könyvtáros lány
Elnézést, hogy most nem a témához szólok hozzá, csak szeretném jelezni a tegnapi 23:50-es válaszadónak, hogy küldtem neki privát mail-t, már ha jól veszem ki, hogy a közvetlenü előtte lévő üzenetemre tette ezt az utalást :)
9:27-es :)
Na azt hiszem, hogy valószínűleg már nem rohanja meg sem kérdésekkel, sem válaszokkal senki ezt a bejegyzést. :)
Én csak szeretném megköszönni mindenkinek aki írt!
A továbbiakban mindenkinek minden jót! ;)
Reméljük segíthettünk :)
És bízom benne, hogy megtalálod azt a lányt, akit keresel:)
Babu
Kedves utolsó!
Olyan fiúnak tartod magad, mint amilyen lány kell neked? :)
Hát akkor próbáld ki egy kicsit magaddal... nem olyan rossz az, hidd el. Csomó előnye van. Mindig vele lehetsz, sok bennetek a közös és igazán tudja, hogy mi kell neked.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!