Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, persze nekem nagyon sok lány szép. Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS. Léteznek még ilyen lányok egyáltalán?
utolsó lánnyal teljesen egyetértek! lehet h akit cicababának néztek, az belülről értelmes, kedves ember, csak külsőleg olyan a stílusa.
Kedves Kérdező, akkor félreértettük egymást! ne haragudj...mindenesetre remélem írogatnak Neked a lánykák. ami egyből lejött nekem pl. h van humorérzéked, ez alapból jó :) és külsőre gondoltam h írj magadról. persze, ez nem társkereső oldal, egyetértek. ha hiszel abban, h egyszer majd eljön számodra a tökéletes lány, akkor pedig megéri most várni rá, nem? :P
üdv: könyvtáros lány / ah két 21 éves között illik :P
9:27-es vagyok
Ebben teljesen igazatok van, hogy sokszor talán a külső alapján való megítélés téves, de amint már írták is, nincs senkire ráírva, hogy "én rendes lány vagyok", és utcán, menet közben, pár másodperc leforgása alatt elég nehéz ezeket a dolgokat kideríteni.
Nekem nem kell "tökéletes lány".
Szerintem ilyen nincs is... Már ott elbukik a dolog, ha valaki embernek születik.
Tökéletes emberek szerintem ugyanúgy nincsenek, mint tökéletes párkapcsolatok. Mert ha valami már túl jó, túl tökéletes, akkor az lesz a baj...
Szerintem az a lényeg, hogy olyan valakit találjunk magunk mellé, akivel nagyjából egy hullámhosszon vagyunk, akivel megbeszélhetjük azt, hogy hogyan telt a napunk, legyen az bármilyen unalmas is. Akinek tudjuk értékelni a jó tulajdonságait, és szeretni érte.
És akinek el tudjuk fogadni a rossz tulajdonságait, és ezekkel együtt úgy szeretni, ahogy van.
Megint 9:27-es:
100%-ig egyetértek veled, én is egy ilyen kapcsolatot keresek, de egyelőre még sikertelenül. Reméljük a legjobbakat :)
Én mindig olyan emberre vágytam magam mellé, akivel még unatkozni is jól esik, ha csak szimplán elnyúlunk az ágyon, és egyikünk se beszél, de mégis jó érzés, hogy mellette vagyok, és ő velem. Ez az, amit ritkán találok meg.
"neontáblás lány"
Én meg olyat keresek, akivel nem tudok unatkozni,mert akkor is legalább tudunk beszélgetni:) Állandó beszélgethetnékem van, az a baj, hogy alvás idő helyett is :$ Ki bírja ezt ki?
Pláne úgy, hogy manapság a pasik olyat keresnek, akivel bulizni lehet :( ...
Babu már megint :)
Sajnos nem csoda, hogy ez ritkán adatik meg olyanoknak, akiknek ezek a valódi értékek számítanak, mert én úgy látom, hogy egyre inkább azok kerülnek többségbe akiknek nem ezek számítanak :S De azt is tudom, hogy vannak kivételek, akiknek nem a bulizás az elsődleges szempont, és lehet velük normálisan beszélgetni :)
9:27 :)
sajnos buliba legtöbbször felszínes lányok, pasik járnak, rendszeresen legalábbis igen.
Persze, azért biztos ott is akad normális lány vagy pasi.
Végtére én is azért szoktam menni, ha van kedvem... de érzem h ez nem nekem való.
Bezzeg amikor egy tök átlagos helyen vagyok, pl. buszon, akkor simán el lehet beszélgetni a mellettem ülővel. Múltkor ilyen történt velem, annyira rendes srác volt, 2 órán keresztül beszélgettünk, teljesen feldobta a napomat, azt hittem az ilyen már kiveszőben van...Pedig annyira szívesen beszélgetnék csakúgy bárkivel, hogy megismerhessem milyen.
Iwiwről, meg ilyen helyekről akik meg irnak azok sokszor "kretének"...
20/L
Ha van kedved kötetlenül beszélgetni, akkor irj nyugodtan ;) :)
A könyvtáros lánynak sosem jó semmi:)
Bocs, ha én ilyen álnok, szókiforgató, kifogáskereső vagyok:)
Esténként sokat sírok is miatta, de aztán mindig elhatározom, hogy megajvulok... de látod, valahogy még nem az igazi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!