Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sikeresebb egy ribanc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sikeresebb egy ribanc mint egy normális lány?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy neki nem egy ribanc kell, hanem egy normális lány, de mégis az van, hogy minden ribancnak van kapcsolata a normális lányok meg egyedül vannak. Miért van ez, én már kezdem nem érteni ezt az egészet. 16/L
2011. aug. 8. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
A ribanc pasiknak is van kapcsolatuk, a normálisaknak nem.
2011. aug. 8. 18:24
 2/13 anonim válasza:
49%
mert minket férfiakat a farkunk vezérel. erről nem hallottál még??
2011. aug. 8. 18:24
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
ha egy lány tálcán kínálja fel magát, akkor nyilván élni fog a lehetőséggel aki akar, nemkell a lányért küzdeni,udvarolni, kiérdemelni,az már sok fiúnak nagy erőbefektetés lenne egy kapcsolatért..
2011. aug. 8. 18:27
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Mert az átlag lányok 1,3 s alatt tudják széttárni a lábukat, míg a ribancok 0,8 s alatt. Ez a titka az egésznek. Te is lehetsz sikeres, csak gyakorolj...
2011. aug. 8. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

ennyi erővel , kérdező, tényleg lehet általánosítani, hogy a normális lányok általában csúnyák és otthon ülnek, jó h nem akad rájuk semmi. amúgy lehet h a ribiknek van kapcsolatuk, de azt irigyled h minden héten mással dugnak ?:D mert azt szerintem felesleges. arany középút. mindig ezt mondom :D

18L

2011. aug. 8. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Nos a ribanc csajok rámenősek, kacérak, szépek, és szeretik a szexet.... Kb ezt minden pasi szereti.

Kontra normális csaj: félénkebb határozatlan, nem tudja mit akar, sok belefeccölt energia a megfektetéshez, lutri hogy később milyen lessz.

Kb ennyi!

Ennek ellenére én a normális lányokat részesítem előnybe, de megértem a másik tábort.

2011. aug. 8. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, nekem is normális lány kellene, aztán vagy nem kellek nekik, vagy kiderül róluk, hogy mégse olyan jókislányok, mint amilyennek megjátsszák magukat (igen, a nők is ki tudnak vetkőzni önmagukból, képletesen szólva). A ribancok azért sikeresebbek, mert egyrészt magamutogatóbbak, jobban felhívják magukra a figyelmet, másrészt pedig sok a felszínes pasi, akiknek pont az ilyen nőszemélyek kellenek, kiélik magukat együtt, de nem fordítanak igazán gondot egymásra és egymás megismerésére, ráadásul az ilyen ribancokkal a felszínes pasik jobban is szeretnek mutatkozni, mert ezek a "nők" általában "túl dekoratívak", ami ugye vonzza a férfiak szemét, és lehet dicsekedni a csajjal. Plusz ott van az is, hogy mivel a ribancok vannak többségben, szinte mindenütt ott vannak, kulturált ismerkedési lehetőség pedig alig van, ahol találkozni lehetne a normális lányokkal, így a legtöbb helyen ribancokba botlik az ember. Egyébként nem biztos, hogy mindegyiküknek van kapcsolata, ha meg van, akkor gyakran olyan is, amilyet megérdemelnek. A maguk szintjén talán boldogok, de idővel közülük is sokan rájönnek, hogy nem jó az úgy, ahogy van. De ne aggódj, majd te is megtalálod a párodat, csak neked sokkal nehezebb.
2011. aug. 8. 18:36
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Siker? Nem igazi siker az, nehogy azt hidd... átverésben élnek, egy rózsaszín álomvilágban, ami valójában nem ér semmit.
2011. aug. 8. 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:
98%

Azt én sem értem, hogy a többség mért ilyen amit te is írsz, de hidd el, hogy sok normális tízen és húszon éves srác van, akiknek még soha nem volt kapcsolatuk, és azon gondolkodnak, hogy hol találhatnának egy rendes lányt, biztos te is láttál már néhány olyan kérdést, amikor egyesek elégé ki voltak akadva, hogy hol vannak a rendes lányok, csak tudod az az igazság, hogy ilyen diszkó helyeken szinte csak ribanc lányok vannak, és majdnem minden fiú is csak azért megy oda, hogy.... érted, nagy részük a ribancokra bukik, de ha akárki úgy gondolkodna mint én, hogy első sorban nem a dugás miatt akarna össze jönni egy lánnyal, akkor azoknak sem a ribancok kellenének, tehát tulajdonképpen a rendes lányok őrülhetnek is, mert szerintem te sem akarná össze jönni olyan sráccal akinek csak arra kellenél, ugye jól gondolom? Viszont, mivel a diszkó az külön egy szórakozó helyiség, így sokkal közvetlenebbnek tűnik akárkihez is oda menni, mint mondjuk az utcán, viszont ez a rendes srácoknak és rendes lányoknak meg "szívás" mert akik nem járnak ilyen helyekre, ők nem fogják magukat az utcán "családi" légkörben érezni, úgy hogy akárkihez oda menjenek, tehát szerintem sok esetben ezért nem találják meg egymást a nem ribanc emberek, és érted a színház vagy mozi, az meg egy olyan hely ahova nem ismerkedés céljából mennek az emberek, de ahova meg amiatt mennek, ott meg szinte mindenki ribanc, és én hiába vagyok fiú, engem a nyers szex nem tud izgatni, és ebbe most nem akarok bele menni, a lényeg az hogy, az emberek nem egyformán gondolkodnak. Gondolom már érted, hogy mért van ez, a normális embereknek ezért sokkal nehezebb az ismerkedés, ezért van a sok kérdés: Hol vannak a normális lányok?

Hol vannak a normális fiúk?

Ami segíthetne, ebben szerintem az ha lennének olyan szórakozó helyek ahol meg lenne tiltva a szex, mert akkor mindenki az ismerkedés miatt menne, és az senkit nem zavarna ha a fal mellett ott állna néhány ember aki ellenőrizné a dolgot, ha meg egy fiú és lány együtt mennének wc-re az meg ugye fel tűnő lenne, bocs hogy hosszú voltam, az meg hogy írtam hogy ribanc, meg normális ember, ezt senki ne vegye személyeskedésnek, senkit nem akartam leszólni, vagy sértegetni, csak segíteni próbáltam a kérdezőnek.

21/F

2011. aug. 8. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
28%

a normális lányoknak is van barátjuk.meg miért is ribancok?? azért mert jobban néznek ki mint te???

biztos van annak oka hogy egyedül vagy.Képzeld én is normális vagyok mégse vagyok egyedül.Magadba keresd előbb a hibát

2011. aug. 8. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!