Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, persze nekem nagyon sok lány szép. Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS. Léteznek még ilyen lányok egyáltalán?
én is ilyen vagyok:)
nem iszom,nem cigizem,bulizni sem járok csak szülinapom a buli és kb ennyi:D
18/L
Babu
Hali!
Vannak ilyen lányok, csak mivel nem nagyon járnak bulizni így nem nagyon lehet velük találkozni! És ugye nincs bélyeg a homlokukon, hogy nem cigizek és stb.
Ja és ne a plázában keresd őket!
Szolidabb koncerteken akad néhány ilyen csajszi, Vagy alternatívabb előadásokon.
Persze csak akkor menj ilyen helyekre ha te is okos, értelmes és normális fiú vagy! Mert különben nem nagyon fognak veled szóba állni.
16/L
Környezetem szerint én is olyan vagyok, mint akit te normálisnak definiálsz.
Bár én nem tartom magam szépnek, bár ez is egy relatív fogalom, csakúgy mint az okosság.
De nem járok bulizni, nem iszom, nem cigizem, nem drogozom.
21/L
Én ilyen vagyok, bár nem tartom magam szépnek(bányarémnek sem). Normális vagyok(sztem), van eszem is, bulizni nem sűrűn járok, utálom a cigit. Szeretek hülyéskedni a barátaimmal, akkor viszont néha mondják h nemvok normális, dejó értelemben.
18/L
igen, én is ilyen vagyok. 21/L
mindenhol vannak normális lányok, csak meg kell őket találni. ők is járnak bulizni (csak nem hullarészegek), könyvtárba, kávézóba, korizni, moziba...stb... járj nyitott szemmel. és ne ítélj elsőre...! :P
Én is ilyen vagyok, igaz nem szépségkirálynő, de jó kinézetű, főleg ha kiöltözök:)
Bármiről tudok beszélgetni.
Nem cigizek, nem iszom és nem drogozom. Bulizni sem.
Ja ha te ilyen csajokat akarsz, neked is jó megjelenésűnek, okosnak kell lenned!
25.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!