Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerűen nem találok normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, persze nekem nagyon sok lány szép. Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS. Léteznek még ilyen lányok egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb buli a főiskola! :D 19 éves vagyok, de 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam diszkóban.(megsúgom: egyszer sem) Cigizni alapból nem cigizhetek, mivel asztmás vagyok, és még élni szeretnék. Alapvetően társasági ember vagyok, néha barátoknál összeülünk, és annyiban kimerül a "party". A szépség mindenkinél relatív. Az a szép, aki elégedett magával.

Nézz körül alaposan, és rájössz, hogy van ilyen lány, csak nem villogtatják maguk fölött a neontáblát, hogy "Hé, engem keresel!" :) Sok sikert!

19/L

2010. jan. 13. 19:54
 22/66 A kérdező kommentje:

Persze, én értem amiket írtok...

És hogy rossz helyen keresem...:S

Hát most bocsi, de könyvtárban az milyen már, hogy Helló! Az ott egy József Attila összes? Nekem is ez a kedvencem! Meghívhatlak valamire?:)

Hát de nem?:)

Jaj sokkal jobb lenne, ha a szóban forgó lányok neontáblával kiírnák, hogy ők azok, akiket keresek:)

De akkor valószínűleg mindenkinek ők kellenének, és úgy meg még nehezebb lenne:)

Úgy tűnik sehogy se jó ez:)

2010. jan. 14. 08:02
 23/66 anonim válasza:

nem tetszett a könyvtáros ötlet? :( :P

ha jó a kisugárzásod, akkor bárhol odamehetsz, bármilyen szöveggel :) nem kell ezt túlbonyolítani meg túl sokat gondolkodni rajta. ha tetszik vki, bárhol is találkoztok, menj oda és kész :) lehet az könyvtárban is!

hány éves vagy?

csak járj nyitott szemmel :)

21/L

2010. jan. 14. 11:27
 24/66 A kérdező kommentje:

Persze, én ezt értem, de az hogy külsőre tetszik, még semmit nem jelent...Nekem egyébként is sokkal fontosabb hogy milyen a személyisége... az pedig nincs rátetoválva sajnos...

Azt egyébként nehéz leszűrni 'külső nézetből'...

Pl jaj de szépen olvassa azt a könyvet... vagy jaj de aranyosan issza a kávét vagy jaj de kedvesen szedi fel a parkban a kutyus után amit elpottyantott:)... igen... ő lesz az!!

Egyébként 21 éves vagyok.

2010. jan. 14. 11:50
 25/66 A kérdező kommentje:

Ja... és általában nyitott szemmel járok ;)

...néhány kivétellel...:)

2010. jan. 14. 11:54
 26/66 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Miért nem írsz privátot olyan lánykáknak, akik azt mondták, hogy pont olyanok, mint akit keresel.

Hátha az egyikkel összejönne.

2010. jan. 14. 13:25
 27/66 A kérdező kommentje:

Hát végülis... :)

Csak ki tudja hogy a 'lánykák' szeretnék-e...

Erre azt hiszem sok választás nincs, hogy megtudhassuk... :)

2010. jan. 14. 13:51
 28/66 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan azért írták, mert szeretnék, ha írnál nekik, illetve nem tudom biztosra, csak valószínűnek tartom. De látod, ha már ennyien jelentkeztek, kérdezd meg, ki hová szokott járni, aztán kalandra fel, tuti megtalálod, akit keresel! :)

(nem sokkal ezelőtti, "neontáblás" 19/L)

2010. jan. 14. 15:54
 29/66 A kérdező kommentje:

A nem sokkal ezelőtti neontáblás lány is azért írt, mert szeretné, ha írnék neki?:)

Bocsi, csak ezt muszáj volt:)

2010. jan. 14. 16:01
 30/66 anonim ***** válasza:

Nekem is József Attila a kedvencem! :D

Nem azért írtam le, hogy írj, csak hogy megosszam, de biztos jó fej lehetsz, meg sok lány esete ez alapján amit írtál magadról! Amúgy én pasiba is kevés olyat találok, amiket te írtál, hogy keresel egy lányban, az értelemmel szokott lenni általában a baj. :D

-nemtomhányadik válaszoló voltam am-

2010. jan. 14. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!