Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok normális lányt. Aki kedves, okos, és szép, persze nekem nagyon sok lány szép. Nem jár állandóan bulizni, nem cigizik. és na. NORMÁLIS. Léteznek még ilyen lányok egyáltalán?
Jó, én nem fogok senkit zaklatni, aki ide ír... szóval ha valaki ettől fél... vagy nemtudom:) Ezt a "nem azért írtam hogy írj" miatt mondom...Én csak feltettem egy kérdést, és örülök, hogy ilyen sokan írnak rá választ.
Egyébként nekem is lehet írni, nem csak én tudok...:$ :)
Hát a "puding próbája az evés" elvet kell alkalmazni. Bár én személy szerint nem vagyok puding-fan, azért mégis csak ez a legjobb megfogalmazás erre. Ha valakit szimpatikusnak találsz, felveszitek a kapcsolatot egymással, a beszélgetések során úgyis kiderül, hogy közös hullámhosszon vagytok-e. Ha igen, az csak jó, ha nem, akkor is ott a tudat, hogy "én megpróbáltam". :)
(15:54-es)
:D
Nem azért írtam ezt h "nem azért írtam hogy írj", hogy ne zaklass v vmi, csak mert pont előttem írták, h akik írnak, biztos van közöttük aki azért ír, mert talán szeretné, ha írnál.
Én meg pont azután írtam h én is szeretem J. Attilát, és ezt akár egy erős célzásnak is lehetne venni. :D
Nah érted. Ha meg vaki szimpi, akkor nyugodtan írj neki, max nem reagál vissza. De ha bejön, az csak jó.(
Meg lányok, Ti is! x)
a "könyvtáros lány" vagyok. ne haragudj, de akkor sem értelek. itt dobják fel sorra az ötleteket, de Te találsz vmi kifogást. pl: itt nem lehet ismerkedni, én nem írok nekik, én úgy nem megyek oda. nem olyan könnyen megy ez h a lányok kiírják a homlokukra h "Hé, én normális vagyok." és várják h lecsapjon rájuk vki. Én normális vagyok, még sincs párom már két éve, de én tudom, hol keressem a hibát. Félre ne érts, nem sértegetni akarlak vagy kötözködni, csak normálisan próbálom megosztani a nézeteimet, úgy, ahogy két 21 éves között illik :)
Amúgy írj magadról többet, ki tudja, lehet betéved ide egy normális lány, aki kapva kap az alkalmon és ír egy normális srácnak :P
üdv: 21/L
Szerintem én semmi ilyet nem csináltam... És sajnálom ha így látod. Vagy ha valakinek úgy jött le, hogy én azért jöttem ide hogy felkeltsem az érdeklődést, aztán pedig kibúvókat keressek. Nem is tudom... ha névvel lennének kiírva a kérdések, valószínűleg egy csomó meg sem születne... Szerintem ez sem... csak bizonyos dolgok hatására leírtam... És kíváncsi voltam mi lesz belőle.
És én örülök a végeredménynek tulajdonképp... jó azt tudni, hogy vannak még normális lányok, hiába sejti is az ember valahol mélyen, pici szíve rejtekén:D
Azt meg nem állítottam és most sem állítom hogy nem írtam senkinek sem, de az ellenkezőjét sem:)
És hogy írjak magamról többet...
Hát ha ezt most éppen egy normális lány olvassa, akkor ha van kedve akkor írjon nekem és Neki majd írok magamról többet... vagy valami:)
Bár ez így piszok ilyen társkereső-szgúnak hangzik...(Gábor vagyok... 42 éves, mosógépszerelő. 10 éve képtelen a szexre. 2. emeleti szerény hajlékomba várom szerető, megértő párom. Írjatok!) XD
De hát biztos csak nekem:)
Szóval akkor hajrá rendes lányok... :D
"úgy, ahogy két 21 éves között illik" -ez tetszett ;)
Pont azért jó ez a névtelenség, mert úgy mindenki sokkal szabadabban mer írni. Az igaz, hogy ez nem egy társkereső, de senki nem tudhatja, hogy mi lesz. :)
Zs.
Bocsi, hogy így fiú létemre beleszólok, de ez a kérdés már bennem is sokszor felvetődött, mivel nagyon hasonló beállítottságú vagyok, mint a kérdező. Szerintem azért sokkal nehezebb az ilyen beállítottságú emberek dolga, mert míg a "party-arcok" könnyen rátalálnak egymásra a szórakozóhelyeken, nekünk sokkal jobban leszűkül a kör, és igazából nem is marad igazán megfelelő, olyan tipikus "ismerkedős" hely, így nem is lehet rossz helyen keresni, mert szinte nincs is hol. Emiatt sokkal nehezebbé válik az egész, arról nem is beszélve, hogy a kérdésben leírt 'normális' lányok is sokkal kisebb arányban találhatók meg. Pedig Bp-n elég nagy a választék. Bocs ha túl hosszú lett.
Ja és persze nem bántásból mondom, de a kérdező helyében én is kimondottan örülnék, ha kapnék privátot ilyen lányoktól, ha végre már így összegyűltek páran, hiszen sosem lehet tudni :)
21/F
Kedves 09:27-es válaszoló!
A kérdésben említett lányokat valóban lehet, hogy nehezebb megtalálni, mivel ők sem azok a "party-cica" stílusú emberek. Viszont ha belegondolsz, nap mint nap ilyenekkel találkozol, csak nem veszed észre. És nem benned van a hiba, mivel ahhoz meg kell ismerni egy embert, hogy mindez kiderüljön.
Én sem szeretem az úgynevezett alfahímeket, mert sosem volt az a célom, hogy a pasival villogjak mások előtt, és így próbáljam magamra felhívni a figyelmet. :) Legyen szolid, és megtaláljam benne azt, ami arra ösztönöz, hogy tovább beszélgessek vele.
19/L
Úgy vélem, a legnagyobb gond, hogy külső alapján rengeteg csajt party-cicának néznek, közben pedig normálisak,abban az értelemben, ahogy a kérdező kifejtette. De mivel annak tűnhetnek,így ezek a szintén normálisnak nevehető fiúk észre sem veszik őket... :/
Babu
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!