Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sikerül magam leszoktatni arról a gondolatról, hogy barátnőt szeretnék?
eddig mindig csak csalódtam, és nem ér annyit az egész, hogy ismét rosszul érezzem magam, ugyanis ilyenkor nem tudok magamra koncentrálni, a céljaimat megvalósítani stb.
Most a gondolkodásmódomon szeretnék változtatni hátha elérek így vmit...
Holnap indulok. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs összeszorulva a gyomrom, és teljesen nyugodt vagyok. De most talán könnyebb lesz bejutnom, mert télen kevesebben jelentkeznek, mint tavasszal és nyáron.
Fizikálisan már készen állok rá.
Egy ilyen elcseszett élet pont egy ilyen elcseszett embernek való!
Ha az ellenségig nem jutok el sebaj, lesz éles lőfegyver nálam, vészhelyzet esetén az lesz az én "Escape" gombom.
Többet már nem tudok ide írni max. 3,5 hónap múlva, ha egyáltalán nethez jutok.
Nektek meg minden jót! Sziasztok!
(Eszti)
Nem tudom h minek csinálod ???azt hiszed ez a legjobb megoldás...és háát ja ott nethez????ne csináld!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!