Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sikerül magam leszoktatni arról a gondolatról, hogy barátnőt szeretnék?
eddig mindig csak csalódtam, és nem ér annyit az egész, hogy ismét rosszul érezzem magam, ugyanis ilyenkor nem tudok magamra koncentrálni, a céljaimat megvalósítani stb.
Most a gondolkodásmódomon szeretnék változtatni hátha elérek így vmit...
Kedves kérdező!
Azért nem érdemes, mert tulajdonképpen az élet értelmét dobod el magadtól... Ráadásúl a lelki boldogság egyik nélkülözhetetlen forrása egy kapcsolat, igen, persze, ki lehet őlni, de szerintem(ne haragudj) öregebb korodban majd csapsz a homlokodra hogy fel akartad adni a csajozást, mert kezdetben eredménytelen voltál... Ráadásúl ha tényleg nem akarsz csajt, végűl nem lesz senkid, nem lesznek utódaid, nem lesz feleséged, s a temetéseden is csak valami kopasz pap lesz, aki prédikál valami imát, utána belelök egy sírba. NEM LESZ SENKI A TEMETÉSEDEN, csupán egy két barát, ezt akarod???? Akkor gyerünk, mert igen jó uton haladsz...
szia az az Eszti vagyok:P
na szóval én már komlyan baromira sajnállak...:(
egy csomószor eszembe jut h min szomorú lehetsz ...és azok alapján amiket írtál...nem lehet semmiképpen a csajozásra rábeszélni
akor hagyd...ne is nézd meg ezt az oldalt sztem mert akkor úgy is csak erre fogsz gondolni
(ne haragudj...és lécci tényl nee...de sztem rád is vár még valahol valaki...és most ne írd azt h nem meg h te nem akarsz csalódni meg h úgy bánjanak veled mégegyszer mint eddig...megértem..)én és most magamról beszélek...lehet h te nem vagy ilyen de ÉN nem tudnék úgy élni h tudom h soha nem lesz mellettem a szerelmem
értem h hogy érezheted magad de az se jó sztem ha beletemetkezel a munkádba és elnyomod a lelked!
nagyon sajnállak tényleg....de ne dobd el magadtóla boldogságot szerintem biztos egy kedves érzékeny fiú lehetsz...
és ha nem akarsz csalódni akkor is járhatsz társaságba ismerkedhetsz...csak mondjuk flörtöltök eggyet jól érzitek magatokat és ennyi...annélkül h komoly lenne...!
akkor csak barátkozz!
remélem nagyon jóó életed lesz és nem kell többé csalódnod
írj majd!
mondd a fejelményeket ha van kedved!
érdekel!!
szia
Most néztem fel utoljára. Betelt a pohár, jövőhét hétfőn megyek ki Franciaországba szerződéses katonának.
Remélem felvesznek, mert nincs a visszaútra pénzem. És tiszta szívből remélem, hogy jól céloz az ellenség. Úgyhogy ezt már minden mindegy alapon csinálom.
úr isten...ne csináld...remélem h ezt nem mondtad komolyan...istenem...
Eszti(nee)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!