Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sikerül magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sikerül magam leszoktatni arról a gondolatról, hogy barátnőt szeretnék?

Figyelt kérdés

eddig mindig csak csalódtam, és nem ér annyit az egész, hogy ismét rosszul érezzem magam, ugyanis ilyenkor nem tudok magamra koncentrálni, a céljaimat megvalósítani stb.

Most a gondolkodásmódomon szeretnék változtatni hátha elérek így vmit...

2009. dec. 26. 12:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ki lehet ölni ezt az ösztönt, csak szerintem nem érdemes...
2009. dec. 31. 10:12
 12/24 A kérdező kommentje:
miért nem érdemes?
2009. dec. 31. 11:12
 13/24 anonim ***** válasza:
13: 31 Jártál te Életedbe Erdélybe... ? nem úgy tűnik. Amig nem tudsz valamit addig ne jártasd az ujjocskáidat fölöslegesen légyszives. A drága Magyar földet is le lehetne szollni jó nyugodta, és nem csak annyival hogy esetleg rosszabbak az útak minőségei. Nincs számítógép, ez röhej...
2010. jan. 1. 08:08
 14/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azért nem érdemes, mert tulajdonképpen az élet értelmét dobod el magadtól... Ráadásúl a lelki boldogság egyik nélkülözhetetlen forrása egy kapcsolat, igen, persze, ki lehet őlni, de szerintem(ne haragudj) öregebb korodban majd csapsz a homlokodra hogy fel akartad adni a csajozást, mert kezdetben eredménytelen voltál... Ráadásúl ha tényleg nem akarsz csajt, végűl nem lesz senkid, nem lesznek utódaid, nem lesz feleséged, s a temetéseden is csak valami kopasz pap lesz, aki prédikál valami imát, utána belelök egy sírba. NEM LESZ SENKI A TEMETÉSEDEN, csupán egy két barát, ezt akarod???? Akkor gyerünk, mert igen jó uton haladsz...

2010. jan. 1. 09:48
 15/24 A kérdező kommentje:
nekem nem esne rosszul... esetleg amikor már megteremtettem a biztos anyagi hátteremet örökbe fogadnék egy gyereket (legalább segítenék neki kitörni abból a közegből ahová az igazi szülei rakták). de az biztos hogy nem hagyom magam még egyszer átverni és az esélyt sem adom meg erre! nem hagyom hogy bohócot csináljon belőlem bárki! (mert nagyon úgy fest hogy én csak arra vagyok jó)
2010. jan. 1. 10:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Jól van. :( Látom, te tényleg nem szeretnél csajozni... Csak szerintem így, 22 évesen még túl korai feladni a dolgot, még rengeteg lehetőséged lehet(márha élsz velük...), de ez a Te életed, én nem szólhatok bele. Csak szerintem 50 évesen lesz nagyon nagyon rossz, mert lehet hogy akkor meg már szeretnél csajozni, csak akkor már késő lesz! :( Szerintem ki kéne használni hogy fiatal vagy, mert ez nem lesz így örökké! Ha most nem nőzöl, késöbb már nem lesz rá alkalmad, MOST kéne lépned. De tégy, amit akarsz, nem az én életem...
2010. jan. 1. 12:34
 17/24 A kérdező kommentje:
ha Te is átélted volna azokat, mint én, megértenél. nem látom értelmét az amúgy is alacsony önbecsülésemet még lejjebb ásni...
2010. jan. 1. 12:41
 18/24 anonim ***** válasza:

szia az az Eszti vagyok:P

na szóval én már komlyan baromira sajnállak...:(

egy csomószor eszembe jut h min szomorú lehetsz ...és azok alapján amiket írtál...nem lehet semmiképpen a csajozásra rábeszélni

akor hagyd...ne is nézd meg ezt az oldalt sztem mert akkor úgy is csak erre fogsz gondolni

(ne haragudj...és lécci tényl nee...de sztem rád is vár még valahol valaki...és most ne írd azt h nem meg h te nem akarsz csalódni meg h úgy bánjanak veled mégegyszer mint eddig...megértem..)én és most magamról beszélek...lehet h te nem vagy ilyen de ÉN nem tudnék úgy élni h tudom h soha nem lesz mellettem a szerelmem

értem h hogy érezheted magad de az se jó sztem ha beletemetkezel a munkádba és elnyomod a lelked!

nagyon sajnállak tényleg....de ne dobd el magadtóla boldogságot szerintem biztos egy kedves érzékeny fiú lehetsz...

és ha nem akarsz csalódni akkor is járhatsz társaságba ismerkedhetsz...csak mondjuk flörtöltök eggyet jól érzitek magatokat és ennyi...annélkül h komoly lenne...!

akkor csak barátkozz!

remélem nagyon jóó életed lesz és nem kell többé csalódnod

írj majd!

mondd a fejelményeket ha van kedved!

érdekel!!

szia

2010. jan. 26. 20:49
 19/24 A kérdező kommentje:

Most néztem fel utoljára. Betelt a pohár, jövőhét hétfőn megyek ki Franciaországba szerződéses katonának.

Remélem felvesznek, mert nincs a visszaútra pénzem. És tiszta szívből remélem, hogy jól céloz az ellenség. Úgyhogy ezt már minden mindegy alapon csinálom.

2010. jan. 29. 16:24
 20/24 anonim ***** válasza:

úr isten...ne csináld...remélem h ezt nem mondtad komolyan...istenem...

Eszti(nee)

2010. jan. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!