Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sikerül magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sikerül magam leszoktatni arról a gondolatról, hogy barátnőt szeretnék?

Figyelt kérdés

eddig mindig csak csalódtam, és nem ér annyit az egész, hogy ismét rosszul érezzem magam, ugyanis ilyenkor nem tudok magamra koncentrálni, a céljaimat megvalósítani stb.

Most a gondolkodásmódomon szeretnék változtatni hátha elérek így vmit...

2009. dec. 26. 12:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem könnyű. Mert ha meglátsz egy jó csajt aki tetszik akkor csináld azt,hogy fejben egyből lemondasz róla,közömbösen tekinteni rá és így már későbbb sem nagyon fog érdekelni.
2009. dec. 26. 12:39
 2/24 anonim válasza:

Én is ugyanígy vagyok csak én fiú ügyben...

Hány éves vagy?

Talán nem fogod egy idő után annyira görcsösen akarni, de erről lemondani nem tudsz és nem is szabad, az ember társas lény.

2009. dec. 26. 12:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Én 2-er estem pofára... mikor megkérdeztem hogy járunke akkor mivolt a válasz? természetesen: NEM :S Most probálok randira elhivni 1 lányt... remélem ennél nem esek pofara :D

Amit neked tudok mondani: Ne add fel!

2009. dec. 26. 12:42
 4/24 anonim ***** válasza:

minden kapcsolatban fenn áll az esély h szakítotok vagy megcsal...vagy megcsalod...de nem lehet mindíg csak erre gondolni...lehet h találsz valakit...sőt biztos vagyok bvenne h előbb vagy utóbb ha nem adod fel akkor találni fogsz valakit...

ne félj az elkötelezettségtől!!

légy bátor vigyél új színt az életedbe...

vagy talán az is jó lenne ha eddig egyfolytában a abarátnő téma járt az eszedben hogy akkor most hagyd...csak hagyd egy kicsit...vigyél új színt az éáletedbe...próbálj ki új dolgokat..

legyél merész:P

majd írd meg lécci h hogy döntöttél...

kíváncsi vagyok...

egy Eszti voltam:P

2009. dec. 26. 12:42
 5/24 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény és sajnos ez teszi sebezhetővé.
2009. dec. 26. 12:43
 6/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. 22 éves vagyok. nem akarok görcsösen senkit, de amikor már alakulna ki vmi, akkor ejt pofára.

azért lenne fontos lemondanom róla, mert ahogy írtam a lányokon kívül van más cél is az életemben (mind sportban, mind karrierben!), és ha összetörnek, akkor egy időre le kell mondanom róluk, és így egy tapodtat sem haladok előre, nem beszélve a lelki nyavalyákról.

2009. dec. 26. 13:23
 7/24 A kérdező kommentje:
kedves Eszti, az elsőnek igaza van, én is ezt a stratégiát próbálgatom, és egyelőre sikerrel járok.
2009. dec. 26. 13:25
 8/24 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam, aztán egy távoli helyre mentem, ahol nem szeretek lenni, mert nincs számítógép, se normális WC (erdély)... és ott nem kerestem a szerelmet, de mégis rámtalált, sajna csak 1 napig:(

tehát szabadulj meg a görcsös kívánkozástól, és gondolkodj felszabadultan.

2009. dec. 26. 13:31
 9/24 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd azt amit én.

Sokáig a komoly kapcsolat meg a stb. pártján álltam, aztán volt ugye egy két éves kapcsolatom,amiben úgy átba*sztak, h az nem igaz, és itt nem nem arra kell gondolni h megcsalt a nagy szerelmem a legjobb barátommal, ez annál sokkal durvább.

Szal sokáig én se szerettem volna ezek után, de ha rám tört a magány elmentem buliba,arra az estére összeszedtem valakit aztán..

Ez ment egy évig, aztán végül helyrerázódtam.

Bár most engem is elhajtottak,máig nem értem miért, de hát na, azóta úgy vagyok vele h ez legyen a legkevesebb:)

2009. dec. 30. 22:53
 10/24 A kérdező kommentje:

de én egyáltalán nem kívánok senkit. egyéjszakást azért nem mert nem szeretnék semmiféle nemibetegséget elkapni! (az óvszer nem 100%-osan véd)

a kérdés feltevése óta annyival jobb a helyzet hogy elmélyedtem egy két dologba így nem gondolok erre olyan sokat egyre kevesebbet

2009. dec. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!