Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Ezt mostmár nem értem?? és más részt már kezd elegem lenni..

Sajnos már a legtöbb "hawerom" lány hawer akinek én vagyok sírópajtása.. amit kezdek megelégelni.. amelett azt veszem észre hogy a FULL ego-jú pasik jönnek be újjabban a lányoknak na most nem mindent várok el 6.osan de azért már elegem wan.. ja és hidjétek el nem minden vágyam az h minél hamarabb sexeljek .. aki meg csak ennyit tud kivenni belőle azt nagyon sajnálom...

Szóval csak annyi hogy a lányok nagyon is úgy veszem észre hogy , kerülnek.. aki meg velem akart járni azzal régen én akartam csak nem kezdeményeztem [nyuszisááág] és nem lett semmi...

12/F

???

2009. dec. 23. 18:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
önbizalmad nulla, és mégis ilyen kis beképzelt vagy??? ez nem igazán fér össze. szerintem gondolkodj el kicsit magadon... nem vall felnőttségre, hogyha ennyire lenézel, lekezelsz másokat és nem tudod visszafogni az indulataidat. amúgy tök mindegy, hogy nézel ki, ha emellett kedves vagy, aranyos, segítőkész, jól el lehet veled beszélgetni. ezeken kéne fejlesztened... kevesebb szülőimádat, kevesebb beképzeltség, kevesebb pénz téma, több humor, több megértés, több kedvesség, több intelligencia.
2009. dec. 23. 20:06
 42/45 A kérdező kommentje:
Na ilyenre vártam.. sajnos belőlem kilehet hozni az állatot .:-) De hát aki velem rendesen beszél... azzal én is rendesen fogok :)
2009. dec. 23. 20:08
 43/45 anonim ***** válasza:

Kedves kisállat!

Ahogy az elöttem írók is mondták megválaszoltad a saját kérdésed. Nem lehet hogy a lányok előtt is kicsit állat vagy? A lányok szeretik az igazi egyéniségeket az olyan fiúkat, akiknek élvezik a társaságát. A kedvesség már magában megnyerő, légy az és felfigyelnek rád, tuti :)

Szerintem vegyél le egy kicsit az arcodból és sokkal népszerűbb leszel. Bocsi, ha néhol sértő voltam ennél szebben már nem tudom elmondani.

2009. dec. 23. 21:12
 44/45 anonim ***** válasza:

Kedves kis újgazdag puruttya!

Vegyél vissza picit az arcodból, és egyből jobban fogod érdekelni a csajokat.

Ha így folytatod, előbb-utóbb egy homokos ölében fogsz üldögélni a csajok helyett.

2009. dec. 24. 08:22
 45/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek ;)

Semmi bajom a homokosokkal toleráns vagyok velük szemben felőlem elférnek.:D

2009. dec. 24. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!