Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Ezt mostmár nem értem?? és más részt már kezd elegem lenni..

Sajnos már a legtöbb "hawerom" lány hawer akinek én vagyok sírópajtása.. amit kezdek megelégelni.. amelett azt veszem észre hogy a FULL ego-jú pasik jönnek be újjabban a lányoknak na most nem mindent várok el 6.osan de azért már elegem wan.. ja és hidjétek el nem minden vágyam az h minél hamarabb sexeljek .. aki meg csak ennyit tud kivenni belőle azt nagyon sajnálom...

Szóval csak annyi hogy a lányok nagyon is úgy veszem észre hogy , kerülnek.. aki meg velem akart járni azzal régen én akartam csak nem kezdeményeztem [nyuszisááág] és nem lett semmi...

12/F

???

2009. dec. 23. 18:49
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nyugi biztosítva leszek ha nem lesz állásom.. nekem nem olyan apám wan aki elkocsmázza a pénzt félre teszi nekem és biztosítja az "anyagi" boldogságot persze az még nem elég:)
2009. dec. 23. 19:29
 32/45 anonim ***** válasza:
mindegy, most már legalább értjük, hogy miért sz*rnak le a lányok magasról:DD mert ez beképzelt, újgazdag, elkényeztetett nagyképű kisfiú vagy, akinek semmi intelligenciája, semmi kritikai tűrése és semmi érdekes nincsen benne. apuci anyuci kicsifia, ünygürü büngyürü! imádom, ha egy kisfiú pattog, mert mérges... olyan kis szánalmas.
2009. dec. 23. 19:31
 33/45 anonim ***** válasza:

Hülye kis emo-s vagy.

felejtd el a w betűket és tanulj meg írni...

Ha úgy viselkedsz,mint egy értelmes ember,biztos nem fognak elkerülni a lányok és felfigyelnek rád.

2009. dec. 23. 19:31
 34/45 A kérdező kommentje:

delegalább nem szegénykedünk.. jójó tudom

Jobb a szegénység porában feküdni 1000 baráttal mint a trónon egyedül ellenségekkel de szerencsére vannak barátaim:)

2009. dec. 23. 19:37
 35/45 anonim ***** válasza:
honnan tudod, neme rúgják ki apádat vagy anyádat egy éven belül... ebből is látszik ,hogy nem vagy felnőttes, mert ez eszedbe sem jut. tudod, válság van, meg létszámleépítések, már ha érted, mi is ez pontosan... de szerintem nem. amúgy meg. szánalmas az az ember, aki mások tollával ékeskedik. szerintem ne gizdulj arra, amit a szüleid értek el. gizdulj arra, amit te. azaz kb semmit, mert egyelőre semmit nem értél el, csak azt, hogy túl nagy az arcod.
2009. dec. 23. 19:49
 36/45 A kérdező kommentje:
Mivel saját gazdaságunk van rengeteg megtakírott pénzzel ez teljes valósággal lehetetlen :)
2009. dec. 23. 19:51
 37/45 anonim ***** válasza:

*ááááááááásííííííííííííííííít* beképzelt.

majd akkor dicsekedj, ha ezt a pénzt te szedted össze, és nem csak költöd.

2009. dec. 23. 19:54
 38/45 A kérdező kommentje:
delegalább megtehetem ássícccsáá csak :D
2009. dec. 23. 19:55
 39/45 anonim ***** válasza:
unalmas vagy. semmi másról nem tudsz beszélni, csak magadról meg a pénzetekről. na ezért nem érdekled a lányokat.
2009. dec. 23. 19:57
 40/45 A kérdező kommentje:

Na szal én nem veszekedni akartam.. csak már egyesek kihozták belőlem az állatot.:)

Amúgy ha érdekel önbizalmam nulla ja és úgynézekkimint egy majom (-.-)

2009. dec. 23. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!