Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Ezt mostmár nem értem?? és más részt már kezd elegem lenni..

Sajnos már a legtöbb "hawerom" lány hawer akinek én vagyok sírópajtása.. amit kezdek megelégelni.. amelett azt veszem észre hogy a FULL ego-jú pasik jönnek be újjabban a lányoknak na most nem mindent várok el 6.osan de azért már elegem wan.. ja és hidjétek el nem minden vágyam az h minél hamarabb sexeljek .. aki meg csak ennyit tud kivenni belőle azt nagyon sajnálom...

Szóval csak annyi hogy a lányok nagyon is úgy veszem észre hogy , kerülnek.. aki meg velem akart járni azzal régen én akartam csak nem kezdeményeztem [nyuszisááág] és nem lett semmi...

12/F

???

2009. dec. 23. 18:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Segítséget szeretnél?

Konkrétan mi a kérdésed? Mert ez nem igazán derül ki a szövegedből, nem szerepel benne egyetlen kérdés se, csak kijelentő mondatok, amik közül néhánynak a végére pont helyett kérdőjelet tettél.

Ha arra vagy kíváncsi, miért nem figyelnek fel rád a lányok, akkor közlöm veled, hogy azért, mert nem szeretik az ilyen nagy arcú kölyköket, akik borzasztóan menőnek hiszik magukat attól, hogy plázapicsä nyelven írogatnak.

2009. dec. 23. 19:14
 22/45 anonim ***** válasza:
irigység???:D rád? ne haragudj, de nem igazánX) amúgy meg a lányok sem szeretik az agresszív pasikat. ha már ez neked annyira fontos. nem érdekel a nevelésed. itt viselkedj úgy, ahogy illik, és amúgy is mit keresel itt? ha annyira hülyék vagyunk? ha meg annyira büszke vagy a szüleidre, ezeket a dolgokat miért nem tőlük kérdezed meg? amúgy meg nincs mit bekapni rajtad, mert neked még csak picurka fütykösöd van, Mr. Érett.:DD
2009. dec. 23. 19:17
 23/45 A kérdező kommentje:

Mindenki így ír.. maximum te egy kicsit.. lemaradtál :)

Csak az a kérdés.. !! Miért ilyen egoista állat a "legtöbb" válaszoló..??! .Tisztelet a kivételnek..... 8-)

2009. dec. 23. 19:17
 24/45 anonim ***** válasza:
mindenki így ír? érdekes, van jó pár msn partnerem, ismerősöm, levelezőpartnerem és egy sem ír így. mondjuk ők nem 12 évesek.
2009. dec. 23. 19:18
 25/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

ŤHe ß˧Ť Ku†yÄKÂJe5z..|| 8-)

2009. dec. 23. 19:19
 26/45 A kérdező kommentje:
Hát igen látszik egyesek mennyire szellemileg elmaradottak.. 8-)
2009. dec. 23. 19:20
 27/45 anonim ***** válasza:
*áááááááásíííííííííííít* unalmas vagy már kisfiam. menj aludni, vagy lövöldözni.
2009. dec. 23. 19:20
 28/45 A kérdező kommentje:

kisfiad a rák..:@

Ja és suli közben addig gépezek ameddig akarok . egyébként + szünet wwaan :) :D...Ja és nem követelnek tőlem semmit.. :D Hagy írígykedjetek :)

2009. dec. 23. 19:22
 29/45 anonim ***** válasza:
az jó, ha semmit nem követelnek tőled, akkor majd egy kis senki leszel, aki soha nem ér el semmit és még 40 évesen is apuci meg anyuci nyakán él:D még ha most nem is, akkor majd gimnáziumban szépen elzüllesz, drogozol, iszol, még az agyad is összesorvad és semmire nem fogod vinniiii:P és akkor majd igazán büszke lehetsz magadra! jaj de aranyos^^
2009. dec. 23. 19:26
 30/45 anonim ***** válasza:

Te drága gyermek.Mond már meg nekem ki lenne Rád irigy?Egy 12 éves kisgyerekre!És hogy meddig gépezhetsz?pff.

Nőjj fel egy kicsit mert még a 12 éves szinten sem mozogsz.

2009. dec. 23. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!