Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen én nem értem miért ilyen? :/
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régebben(februárban) jártam 9 napig de nem történt valami sok dolog.Én szakítottam.De rájöttem mit veszítettem és még mindig szeretem:/.Nekem azt mondja h igen őis igy érez,de nem kérdezi meg azon mód h összejövünk e vagy valami.A barátaimnak azt mondja h nem akar járni velem mert h ő tanult ebből és nem akar még1x pofára esni stb.Viszont csináltam egy kamu facebookot mintha fiú lennék és neki azt írta h szerelmes belém meg ilyenek.(nem tudja h az én vagyok)én már nem tudom eldönteni,talán egy külső szemlélő ezt jobban kátja segítsetek léccives..de csak normális válaszokat.:)2010. szept. 18. 22:31
1/4 anonim válasza:
ha van esze, nem megy vissza hozzád. Fordítva a dolgot, te mennyire örülté volna? Ez a nehezebb, de sztem a számára értelmesebb út.
3/4 anonim válasza:
hát.. figy. mivel te szakítottál vele ezért fél... ha akarsz tőle valamit akkor neked kell cselekedni mert ő már nem fog akár hogyan szeret téged... a barátainak meg hát el simítja a dolgait... szóval pofára eset és még mindig tetszel neki csak ezt nem vallja be nekik ne hogy bénának vagy nem tom minek nézzék... szerintem ez lehet..., szóval szerintem kérj tőle randit... azt meglátod mi lesz vagyis meglátjátok..:)
4/4 anonim válasza:
Hat nemhiszem,hogy igy siman visszamenne hozzad,te talan,ha elmondanad azt ,amit "ismet" erzel iranta,meg hogy mit viszetettel...,akor talan.Proba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!