Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Ezt mostmár nem értem?? és más részt már kezd elegem lenni..

Sajnos már a legtöbb "hawerom" lány hawer akinek én vagyok sírópajtása.. amit kezdek megelégelni.. amelett azt veszem észre hogy a FULL ego-jú pasik jönnek be újjabban a lányoknak na most nem mindent várok el 6.osan de azért már elegem wan.. ja és hidjétek el nem minden vágyam az h minél hamarabb sexeljek .. aki meg csak ennyit tud kivenni belőle azt nagyon sajnálom...

Szóval csak annyi hogy a lányok nagyon is úgy veszem észre hogy , kerülnek.. aki meg velem akart járni azzal régen én akartam csak nem kezdeményeztem [nyuszisááág] és nem lett semmi...

12/F

???

2009. dec. 23. 18:49
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Akinek nem texxxik kapjon be.. ennyi .. a van-t éwek óta w-vel írom akinek nem teccik idézem magam"kapjon be"
2009. dec. 23. 19:05
 12/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek ártk ha nem írk ki 1-2 betűt illetwee nem szrtm a sima w betűt .. (-.-)
2009. dec. 23. 19:08
 13/45 anonim ***** válasza:
Na, ez a "kapjon be" meg aztán főleg érett gondolkodásra utal...
 14/45 anonim ***** válasza:

12 évesen eléggé rendesen ki van nyílva a szád!

Szerintem senki sem kapná be neked!!Ami még kicsi azt nem is lehet!

15/45 A kérdező kommentje:
Nem, de én segítséget kértem és nem pediglen helyesírásiii jawaslatokat .. erről meg ennyit..
2009. dec. 23. 19:09
 16/45 anonim ***** válasza:
na pont ezért nem vagy érett. mert miért nem lehet v-nek írni a w-t? az egy v betű. magyar szavakban meg nem igazán használnak w-t. ha meg már annyira angolosítani akarod magad, írj angolul. és ez pont a "menőzés". mert ez most divat. és aki menőzik, az nem igazán az érettségéről híres, mert különben nem tenné, hanem lenne saját stílusa.
2009. dec. 23. 19:09
 17/45 A kérdező kommentje:
A való "élet"ben nem használom .. (csomó oszt.társam a meg szót a DOLGOZATOKBAN "+" JELLEL írja.. ).. könyörgöm....
2009. dec. 23. 19:11
 18/45 anonim ***** válasza:

segítettünk: foglalkozz mással, ne akarj még csajozni. gyerek vagy.

ha ennyire felvállalod magad, hogy kérdést írj ki, és még be is szólogass, akkor fogadd el, hogy érkezik negatív vélemény is. és ha ilyen sok negatív vélemény érkezik, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, hogy lehet benne valami igazság, nem gondolod? főleg, hogy ezt nem 12 évesek írogatják neked, hanem többnyire sokkal érettebb emberek. legalábbis nálad biztosan.

2009. dec. 23. 19:11
 19/45 anonim ***** válasza:
12 évesen ne az legyen már a legnagyobb bajod hogy nincs barátnőd.Lesz majd ha eljön az ideje!Semmit nem kell elkapkodnod, és pont ettől lennél érettebb a mai tizenévesektől.
2009. dec. 23. 19:12
 20/45 A kérdező kommentje:

Belőlem ,könnyen kilehet hozni az "állatot.." egy -két nem teccő véleményre tudok vissza felelni..

Engem így neveltek akinek nem teccik"idézzem magam?:D"

Ja és büszke is vagyok a szüleimre .. és ha mindent oda löknek elém mi bajotok van.. Irígység mindörökkéé??!!

2009. dec. 23. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!