Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen a legtöbb nő, hogy, , hihetetlen öntudatuk van és szinte már-már uralkodni akarnak a pasikon, a felszínességük meg határtalan lett?
Ezt olvastam ma:
,,Nyilvánvalóan minden korosztálynak megvan a maga "fixa ideálja" (tinibálványok = most éppen: menő haj, kisfiússztájl). És bizony emellett generációs szakadékok vannak, amit sok pénzzel ívelnek át a kedves idősebb korosztály képviselői. Mert az megszépít :)
Én a minap éppen megkaptam a kioktatást egy kedves hölgyismerősömtől a "régimódi udvarlási szokásaimra" az alábbiak szerint:
"A lányok a vadászok.. A lányok választanak.
Soha az életben nem fog működni egy "öntudatos" csajjal ez a megközelítés, amit te erőltetsz..
A lányoknak sose az kell, amit kapnak. Az, amiért ők dolgoznak meg.
A francnak se kell az, amit úgy vágnak utánunk az utcán..
A legkétségbeesettebb csajok - és itt az okos, öntudatos példányokra gondolok, nem az összes többire - bólintanak csak rá, hogy jólvan, ha annyira erőlteted találkozhatunk..
Aztán már nem lesz érdekes többé.. Elveszíti a varázsát.. Kilábalnak a kétségbeesésből..
Ez a taktika, amit te művelsz, csak a magamutogató p.csáknak jön be, önigazolásként, illetve a butábbaknak, akik úgy gondolják, "Oké, ezt dobta akkor a gép nekem.."
De soha! Soha de soha annál a "célközönségnél", akiknél próbálkozol...
Vagy válts taktikát, vagy válts célközönséget..
Mert a magunkfajták maguk irányítják az eseményeket.. És semmi kedvünk valami kézhez kapott sztorihoz."
Miért, más országokban milyenek a nők?
Nehogy már pont a magyaroknak legyenek túl nagy igényeik...
Románia, Oroszország, Bulgária... mind egyforma. Elmész nyugatabra meglátod a különbséget. Nem mondom, Amerika se nagy szám ilyen téren, ott is sokan panaszkodnak.
Kérdező:
A kedves hölgyismerősöd kioktatott, hogy megfelelj az olyan nőknek akikkel úgy se szeretnél lenni, ha okosan gondolkozol. A kisértés mindig nagy, mert mi férfiak reagálunk a jó test látványra, szép arc, nőies mozgásra de ha neked egy olyan nő kell akivel együtt épithetsz egy kapcsolatot, akkor a személyiségére, gondolkozására koncentrálj, tiszta aggyal messze el lehet jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!