Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú létemre tudom a mély torkot. Ez baj? 18f
Figyelt kérdés
Egyszer kétszer próbáltam mert kíváncsi voltam és már ment is.2012. jún. 25. 09:27
2/16 anonim válasza:
Ha esetleg valamiét börtönbe kerülsz jó hasznát veheted..
3/16 anonim válasza:
Dehogy baj, ha valamihez tehetséged van, használd ki... :) Mivel próbáltad? :)
4/16 A kérdező kommentje:
ma 09:29
Vastagabb újhagymával
2012. jún. 25. 09:31
5/16 anonim válasza:
langyos vagy fiam....normalis emberek nem probalkoznak ilyenekkel
6/16 A kérdező kommentje:
Mivel 8-éves korom óta csak 1-2-szer hánytam vagyis nagyon jól visszatudtam/tudom tartani ezért próbáltam ki
2012. jún. 25. 09:32
7/16 anonim válasza:
Beteg állat vagy,sortűz kéne rád...
8/16 anonim válasza:
Lol :) Őstehetség vagy, ennyi... ne hagyd kárba veszni, a világnak szüksége van ilyen fiúkra :)
9/16 A kérdező kommentje:
ma 09:35
De ezt nem inkább a lányoknak kéne tudni?:)
2012. jún. 25. 09:38
10/16 anonim válasza:
Most tényleg el kell magyarázzam? :) A torok az torok, sok férfi van, akit nem érdekel, milyen nemű az illető, vagy kimondottan arra vágyik, hogy egy fiú nyelje be neki... ehh, tisztára zavarba jövök, hogy ezt így le kell írnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!