Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz lenne ha lány létemre én szólítanék le valakit?
Sokszor szoktam szemezni pasikkal, de soha egyik se jönne oda hozzám... Szóval mennyek oda én? Mit kell ilyenkor mondani? Vagy semmit hagyjam és várakozzak tovább hátha egyszer odajön valaki..?
17/L
mennyek - menny, ég
menjek - mész
Amúgy igen, nyugodtan odamehetsz, nem sértődne meg senki szerintem. :)
Idegenekkel felesleges próbálkozni, úgy nem tudod hogy csak a farkának akar e örömet okozni, vagy pedig tényleg a személyiséged az ami igazán érdekli, nem a tested.
Baráti társaságból válogass, biztos van ott olyan akinek a társaságában jól érzed magad.
De egyébként nem lenne gáz, csak azt hinné hogy rámenős vagy és könnyen kapható bármire.
17/F
Egy férfi legyen férfi. Nehogy már én menjek oda hozzá. Bár a fiúk elég félénkek, úgyhogy ennyi idősen még leszólíthatsz valakit.
25/N
Valóban, annyit megtehetsz, hogy odamész és a tudtára adod, hogy tetszik neked az illető.
Az is elég, ha szimplán köszönsz neki, De az jó ha mindjárt segítséget kérsz tőle!
pl: csavarja le a kupakot az üdítőről!!!
No ez az üdítős duma, egy egyirányú felkérés, régen ezt zsebkendő elejtésével adták a fiú tudomására!
Ettől kicsit meg tud nőni az önbizalma és már könnyebben szóba elegyedik veled.
Egy jó tanács!
Nem szabad azt az érzést sugallni, hogy ez csak egyirányú érdeklődés.
Bizony kicsit kérleld, de ellenkezz is. (had higgye hogy tesz valamit az ügy érdekében)
Ha érdeklődik irántad, akkor teperni fog utánad. (képeltessen értve)
Ha nincs meg benne a tűz, akkor úgy tudsz kijönni a dologból, hogy téged sem érdekel igazán a srác, csak a reakciójára voltál kíváncsi.
írd fel egy papírra a számod és ha néz csak rakd a zsebébe, de írj oda mellé egy szívecskét vagy egy Fb cím még jobb xd
f18
Aztán persze futás xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!