Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akik igazán nyitottak a szexre és vannak különféle vágyaik, gyakrabban igénylik is a szexet és nem csak arról szól az életük, hogy néha letudjunk egy-egy menetet és kész?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 14:46
3/10 A kérdező kommentje:
Az a bajom igazából, hogy egyetlen egy lány kivételével eddig mindig ilyen frigid, prűd, visszafogott, aszexuális alig igényli a szexet lányokkal talákoztam csak. :/
Az az egy lány iszonyat perverz volt és én is ilyen vagyok, na meg hatalmas a libidóm is, átlagon felüli ezért is nehéz olyan lányt találnom, aki bírja velem a napi több órás meneteket, amit igényelnék.
2012. máj. 8. 14:58
4/10 anonim válasza:
Mindenhol lehet ismerkedni! Akkor hol a bökkenő? Ott hogy csak bizonyos kiválasztottaknak (ha valamelyik vagy a három közül):
- magas helyes sportos
- egy bunkó tirpák paraszt
- igazi gengszter
De ez se fontos, ha tele vagy pénzzel.
5/10 anonim válasza:
Ha valakit már megdöntöttél és alig igényli a szexet, akkor valamit rosszul csinálsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Talál túl kedves voltam meg elnéző velük.
2012. máj. 8. 15:31
8/10 anonim válasza:
Tudod a lányok akkor igénylik jobban a szexet ha azt egy fiútól igencsak az ő elvárásaik szerint kapják meg (tehát nekik is jó és a fiú nem viselkedik önző módon) ha nem igen ismersz olyan lányokat és elmondásod szerint csak egy egy menet letudására vagy jó az a te hibád.Inkább a legközelebbi barátnődnél ha majd látod, h megint csak néha néha megy az szex akkor kérdezd meg , h mit nem csinálsz jól és miben változtass.Ne sértődj meg legyél engedékenyebb és meglesz a jutalom!:)
9/10 anonim válasza:
Nem kedves meg elnéző voltál, hanem kevés. Nem elégítetted ki őket megfelelően.
10/10 anonim válasza:
milyen perverz dolgokban vagy benne?
Talán nem a csajok prűdek, hanem te vagy természetellenes, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!