Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csak fiú létemre 176 centis vagyok?
attól függ hány éves vagy
ha 14 körüli akkor ne aggódj mert nőni fogsz még
ha 18-18 körüli akkor viszont nincs gond, mert ez a magasságod viszonylag átlagosnak mondható. Nekem érettségi banketten volt egy osztálytársam aki 19 volt és 162 centi
A párom is majdnem ilyen magas (178 cm), én meg mindösszesen néggyel vagyok alacsonyabb, és tök jól megvagyunk. De volt már velem egy magas párom is, és nem zavart.
Maximum a társaságában le kell mondani az extrém magassarkúról, de azt meg tudom viselni máskor is. :)
Igen baj. 2013-tól 180 alatt adózni kell, 178 alatt meg kasztrálják a férfiakat.
Ilyen hülyeségen minek rágod magad? 176 nem kicsi és nem is a magasságon múlik a dolog. Én 174 vagyok és volt velem egymagasságú barátom is és nem azért szakítottunk mert akkora, amekkora.
"Viszont elég rendesen ki vagyok lökve."
Mit tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!