Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen a legtöbb nő, hogy, , hihetetlen öntudatuk van és szinte már-már uralkodni akarnak a pasikon, a felszínességük meg határtalan lett?
Ezt olvastam ma:
,,Nyilvánvalóan minden korosztálynak megvan a maga "fixa ideálja" (tinibálványok = most éppen: menő haj, kisfiússztájl). És bizony emellett generációs szakadékok vannak, amit sok pénzzel ívelnek át a kedves idősebb korosztály képviselői. Mert az megszépít :)
Én a minap éppen megkaptam a kioktatást egy kedves hölgyismerősömtől a "régimódi udvarlási szokásaimra" az alábbiak szerint:
"A lányok a vadászok.. A lányok választanak.
Soha az életben nem fog működni egy "öntudatos" csajjal ez a megközelítés, amit te erőltetsz..
A lányoknak sose az kell, amit kapnak. Az, amiért ők dolgoznak meg.
A francnak se kell az, amit úgy vágnak utánunk az utcán..
A legkétségbeesettebb csajok - és itt az okos, öntudatos példányokra gondolok, nem az összes többire - bólintanak csak rá, hogy jólvan, ha annyira erőlteted találkozhatunk..
Aztán már nem lesz érdekes többé.. Elveszíti a varázsát.. Kilábalnak a kétségbeesésből..
Ez a taktika, amit te művelsz, csak a magamutogató p.csáknak jön be, önigazolásként, illetve a butábbaknak, akik úgy gondolják, "Oké, ezt dobta akkor a gép nekem.."
De soha! Soha de soha annál a "célközönségnél", akiknél próbálkozol...
Vagy válts taktikát, vagy válts célközönséget..
Mert a magunkfajták maguk irányítják az eseményeket.. És semmi kedvünk valami kézhez kapott sztorihoz."
FOGD MÁR BE, ez KÉT, azaz KETTŐ ember volt! Nem esik le? Ja van még egy millió ilyen, meg egy millió másmilyen. Hagyjuk már! Nem a mi bajunk, ha te csak ilyeneket veszel észre.
És igaza van a végén, másnál próbálkozz.
azzal h valaki öntudatos sztem semmi baj nincs...
viszont ezek a kérdések fárasztóak,de tényleg,nyilván aki ilyen kérdést ír ki ide az nem sikeres a nőknél....
a helyedben azon töprengenék h bennem hol a hiba amiért ilyen sikertelen vagyok.
"bennem"...
és kitalálom?még gazdag sem vagy,igaz?:((
Utolsó,teljesen igazad van. Ettől a nagy egyenjogúsditól eléggé elszaladt velük a nyihaha, mindegyiknek fekete BMW-s kigyúrt lóvés Justin Bieber kell, aki nem ilyen, az nekik nem ember...
Ezért nem érdemes már próbálkozni se, 65%-ban élből lekoptatás, 20%-ban leszarás, 14%-ban friendzóne lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!