Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok arcfetisiszták és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok arcfetisiszták és csak, de csakis mindig az alapján szelektálnak?

Figyelt kérdés
Ezt tapasztalom. Nekem pasiként viszont egy csinos test, amiért a hölgy megdolgozott sokkal fontosabb. Egy arcban elegendő, ha nem csúnyák a fogai, nem zsíros a haja, nem szőrös az arca, nincs bajusza. Ha nagy az orra és a füle és manófeelingje van, de sportos teste van, azt is nagyon csípem. A lányok miért nem ilyenek és csak a szabályos arccsontozatra nyáladzanak mind és nem érdekli őket, hogy mennyit sportol egy pasi a jó testéért (nem a 120 kilós Schwarzikra gondolok)? Ideje lenne gondolkozni.
2014. jan. 26. 20:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Idiot mind.
2014. jan. 26. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:

a nőknek fura az ízlése... nekem szerintem nincs csúnya fejem, de eddig még nem esett belém senki emiatt :P

22/F

2014. jan. 26. 21:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolósó, én is ezt tapasztalom. az átlagos arc, mint ha nem is létezne, nem érdekli őket.
2014. jan. 26. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:

azért ez logikus nem?

beszélgetés közben az arcát nézik a pasinak és nem a kockahasát

2014. jan. 26. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:

16F

énnekem pl: azt is hallottam már lánytól hogy olyan cuki kisfiús arcom van,én nem szoktam egyet érteni

mondta rengeteg lány akik tetszettek nekem hogy jóképű vagyok

mégis 80% ban nyerő vagyok a szép,normális lányoknál

najó volt pár plázacica is aki próbáltak velem flörtölni de nem jött össze nekik :D

2014. jan. 26. 22:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ha mi is olyanok lennénk, hogy főként a párunk testét szeretjük bámulni, akkor biztos nekünk is az lenne a fontosabb. És bocs, de nem az alapján fogok megítélni egy pasit, hogy mennyit sportol a jó testéért, mert attól még, hogy állandóan csinosítgatja magát lehet egy hülye farok.

Egyéni ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik.

Ha már a balesetben leégett arcról beszélünk, akkor hozzunk fel példának egy balesetben lebénult testet is, kedves kérdező. Mert ha mindenkinek csak a kisportolt test lenne a fontos, és te így járnál, akkor bizony téged sem kedvelne senki. Ennek mértéke persze attól függene, hogy nyaktól, vagy deréktól lefelé bénulsz meg.

2014. jan. 27. 02:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Valóban arcfasiszták! Deák Ferenc fejére bukik az összes
2014. jan. 27. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:

01-26 22:29: És tapsoljunk meg ezért, vagy mi? :D

Egyébként nekem ha igényes a srác, pláne ha jó testű, akkor nem az számít annyira, hogy milyen az arca. Na persze ne legyen bűnronda :D

2014. febr. 18. 23:20
 19/19 I.Love.Myself válasza:
Egy lánynak az az első amibe kapaszkodni tud. Mit lát meg először belőled? Az arcod. Ha az bejön,nézhetünk tovább. De ha kapcsolatról van szó,akkor elárulom teljesen mindegy az arcod. Egy kapcsolatban a belsőd fogja meg a kiszemeltet és akkor nincs visszaút.
2014. febr. 19. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!