Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok arcfetisiszták és csak, de csakis mindig az alapján szelektálnak?
a nőknek fura az ízlése... nekem szerintem nincs csúnya fejem, de eddig még nem esett belém senki emiatt :P
22/F
azért ez logikus nem?
beszélgetés közben az arcát nézik a pasinak és nem a kockahasát
16F
énnekem pl: azt is hallottam már lánytól hogy olyan cuki kisfiús arcom van,én nem szoktam egyet érteni
mondta rengeteg lány akik tetszettek nekem hogy jóképű vagyok
mégis 80% ban nyerő vagyok a szép,normális lányoknál
najó volt pár plázacica is aki próbáltak velem flörtölni de nem jött össze nekik :D
Ja, hogy ha mi is olyanok lennénk, hogy főként a párunk testét szeretjük bámulni, akkor biztos nekünk is az lenne a fontosabb. És bocs, de nem az alapján fogok megítélni egy pasit, hogy mennyit sportol a jó testéért, mert attól még, hogy állandóan csinosítgatja magát lehet egy hülye farok.
Egyéni ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik.
Ha már a balesetben leégett arcról beszélünk, akkor hozzunk fel példának egy balesetben lebénult testet is, kedves kérdező. Mert ha mindenkinek csak a kisportolt test lenne a fontos, és te így járnál, akkor bizony téged sem kedvelne senki. Ennek mértéke persze attól függene, hogy nyaktól, vagy deréktól lefelé bénulsz meg.
01-26 22:29: És tapsoljunk meg ezért, vagy mi? :D
Egyébként nekem ha igényes a srác, pláne ha jó testű, akkor nem az számít annyira, hogy milyen az arca. Na persze ne legyen bűnronda :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!