Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már igazán sóher nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már igazán sóher nővel dolgod?

Figyelt kérdés
Ha igen, ez miben mutatkozott meg?

ma 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Jaj, megfordítottuk a férfias kérdést? :D

Amúgy nőként látok egy-két ilyet... de mivel ált. fiatal, jótestű golddiggerek, a férfiak lemennek nekik kutyába, fő az, hogy ne legyünk felszínesek, ugye :D.

ma 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatban nem, de volt egy közeli kolléganőm, aki eszembe jutott. Voltak anyagi céljai, és erősen perfekcionista, problémafókuszú ember lévén úgy gondolkodt minden elfecsérelt forintra, mint koporsószögekre.

Mikben nyilvánult meg? Pl egyszer utalta arra, hogy neki a kígyóuborka luxuscikk, mert a fejessaláta ugyanannyi pénzből sokkal több szendvicset bezöldségel.

Cserébe 23 évesen már milliói voltak a bankban.

ma 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nőként ismertem ilyen nőt. Az egyik "barátnőm" elhívott hozzájuk, közös munkahelyről mentünk, útközben beugrott valami mirelit készhúst venni egy boltba, ezt náluk megsütötte nekem, es pontosan ki kellett neki fizetnem fillérre, mutatta az árcédulát rajta. :D

Mondom magamban jaj de cuki vagy, de nem problémáztam rajta,viszont nem barátkoztam vele többé, mert nem volt 100-as a csaj, nem csak ez miatt.

ma 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Fillérb.ó férfiban, nőben egyaránt van. Mindent úgy csinál hogy ő csakis jól járjon anyagilag. Ismerőseim között van ilyen, de kerülöm a társaságát, párom meg sosem volt ilyen mert ez az amitől azonnal menekülök.
ma 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
10 éves voltam. Mentünk bátyámékhoz anyuval. Anya mindig vitt két nagy szatyor élelmet, hogy támogassa bátyámat és feleségét. A feleség volt otthon, bátyám dolgozott. A nő pont rántott csirkét sütött és nem kínált meg minket. Éreztem az illatát, nagyon ettem volna. Esküszöm, ha hozzánk egy falubéli ismerős jönne át valamiért és pont kaját készítenék, tuti megkínálnám.
ma 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen barátnőm és az a vicc, hogy pont ő a legjómódúbb közöttünk. Ha barátnőkkel elmegyünk valahova ahol közösen fizetünk, pont ő mondja, hogy hadd utalja már át ekkor meg akkor, ha megjött a fizuja. Ha a ráeső rész mondjuk 6755 forint, akkor szépen 6ezerre kerekít. Persze ha netán ő fizet, akkor ott és azonnal a pontos összeget át kell neki küldeni és még a borravaló ránk eső részét is kéri, fillérre pontosan.

Múltkor osszeultunk 4en tarsasozni nála, nem volt kajaja, hát rendeljunk. Hiába volt ő a házigazda és elmentve az ő telefonján minden adat, én rendeltem végül pizzát. Meg sem kérdezte, hogy beleadjon-e(mondjuk a többiek sem), de nyilván nem haltam bele abba a 6ezer forintba, csak na. Amikor én vagyok a vendéglátó, mindig készülök valami nasival, kajaval, sokszor házi hambival is. Soha egy fillért sem kértem. Hozzá már egy üveg kólát vagy szörpöt is vinni kell, mert neki véletlenül épp sosincs, vagy ne igyuk meg az övét. Egy üveg szörp is 6-700huf, de oké, viszünk 🥲

ma 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
6000 Ft egy pizzáért??
ma 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
4-en nyilván nem 1db pizzát rendeltünk.
ma 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!