Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt egy tinilány az életembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy tinilány az életembe aki képekről nem igazán tetszett, de később szerelemes lettem belé, ez előfordulhat többször is?

Figyelt kérdés

Egy részeg ismerekedési pillanatomba történt a koncerten, másnap fogtam a fejem a képein és hogy 16éves. De amint egyre jobban megismertem és esténként találkoztunk megtetszett és beleszerlemesedtem.

Majd ez a csaj dobott engem... fiatal is volt, nem ilyennek ismert meg hasonlók, nem érdeklem őt stb.

Én nagyon összetörtem akkor.

És most Tinderen félre jelöltem egy lányt aki nem tetszik, meg facebookon is kinéztem pár helybéli lányt aki értelemsnek tünik de nem igazán tetszik.

2018. aug. 28. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Fölösleges felnőttként gyerekkel összejönni, mert úgy is szakítás lesz a végeredménye. Az esetek többségében.
2018. aug. 28. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát erre sikerült ráéreznem nekem is, az a baj hogy nekem kimaradt ez a kórszakom az életből és így probáltam kompenzálni legbelül, de nem is igazán érdekelt a lány...

De legközelebb nem mennék ilyenbe bele a szakítás miatt.

2018. aug. 28. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyakran van olyan, hogy valakinek a személyiségével fog meg úgy, hogy külsőre nem az ideálom. Tudok vonzódni hozzájuk, de nem az esetem.

26f

2018. aug. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!