Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem, ha ezt csinálta randi után?
Ismerkedek egy nővel. Szomszéd településen lakott, így látásból ismerjük már egymást és most egymásba futottunk Budapesten, mivel mind a ketten itt élünk.
Nekem mindig is tetszett és mivel párszor szemeztünk, így gondoltam most elhívom egy randira. Tök jól sikerült, eléggé megvolt a hullámhossz stb. A randi után felmentünk hozzám és volt szex is. Az is jó volt. Ez volt szombaton, vasárnap délben ment tőlem haza. Azóta Messengeren beszélgetünk, elvileg este jön át, de ma valami meglepett vele kapcsolatban. Szóba jött, hogy este néztem egy filmet és abban egy afro amerikai színész játszott. Ő meg írta, hogy akkor az biztos jó film, mert annak a színésznek jó filmjei vannak, de egyébként is elfogult, mert valahol gyengéi a fekete pasik.
Régebben a zenészek, ma inkább a színészek. Kicsit furcsának érzem, hogy egy ilyet bedob, én nem is tudtam vele mit kezdeni.Visszaírtam, hogy nekem annyira nem fekszenek a fekete nők, maradok a szőkéknél. Na mert ugye szőke. És ennyi. Nekem kicsit furcsa volt, de lehet csak én látok bele többet. Mit gondoltok?
Mire véljed? Hogy őszinte hozzád. Attól, hogy tetszenek neki a fekete férfiak attól még tetszenek a fehér pasik is. Veled randizik, veled feküdt le és nem fekete pasival.
Amúgy meg színészről van szó, nem találkozik vele soha. Hagyj legyen már rajongó anélkül, hogy belelátnál többet mert kisebbségi komplexusod van. Egyértelműen ha neked nem megy különbséget tenni az önértékelés miatt akkor inkább hagyjad őt békén.
Ó, boj! Előbb-utóbb lecserél egy 23 centis, szerecsen kolbászlóbálóra.😉
Mit gondolok? Hogy a semmin kattogsz!😑
Írhatjátok, hogy vele van és nem a fekete pasival. De azért nem a fekete pasival van, mert itt Magyarország nehéz azért fekete pasikkal találkozni :D
Én nőként is azt mondom, hogy azért a kapcsolat elején nem illik kimondani, hogy azért teljesen más palikra vágynék, mint te vagy :D ha a kérdező mondta volna, hogy neki a néger nők a gyengéi, akkor meg fel lennétek háborodva.
Mi ma már a párommal simán kitárgyaljuk a nőket, férfiakat, ki jön be stb :D de mi már 7 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!