Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálta ezt a pasi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a pasi egy jól sikerült randi után?

Figyelt kérdés
Instán rám írt,hogy milyen gyönyörű vagyok. Megköszöntem, elkezdtünk beszélgetni, ez így ment 2 hétig, majd áthívott magához borozni. Külsőre egyáltalán nem az esetem, de a beszélgetéseink alatt rájöttem, hogy jó humora van, értékrendünk is nagyon hasonló, így adtam egy esélyt a találkozónak. Ittunk, az egész éjszakát átbeszélgettük összebújva, plusz csókolóztunk. Szex nem volt köztünk. Reggel ragaszkodott, hogy hazavisz kocsival, ne kelljen korán metróznom és buszoznom. Pár nap múlva felhoztam,hogy ismételjük meg a találkozót, jöjjön el hozzám. Megállapodtunk, hogy mikor, majd a találkozót lemondta előtte fél órával,hogy közbejött neki valami, tegyük át inkább másnapra. Másnap szintén írt, hogy inkább jövő hét legyen. A jövő héten újabb kifogás, hogy haza kell mennie az anyjához (380 km-re lakik). Közben folyamatosan bókol chaten, leírta kb. 100-féleképp, hogy mennyire jól érezte magát velem, azóta is fel van töltődve, alig várja, hogy újból lásson. 39 éves, nem vagyunk már tinik, nem értem, hogy mik ezek a sorozatos kifogások.
2022. nov. 30. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Felesége van?
2022. nov. 30. 19:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs, soha nem volt házas, élettársa volt 9 évig, de a szakításuk után kiköltözött Amerikába,biztos nem ő van a képben.
2022. nov. 30. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Én is arra gondolnék hogy van neki más nő. Gondolom ti egymástól nem több száz kilométerre laktok?!
2022. nov. 30. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Akkor más nő van, akit ugyanúgy hulyit mint téged, mindegy, hogy barátnő, vagy szextars, esetleg online chatpartner.
2022. nov. 30. 19:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, kinézetre átlagos pasi, nem az a tipikus macsó, akit meglátva minden csaj bezsong. Sokkal inkább arra gyanakszom, hogy beijedt a helyzettől, esetleg valami szexuális zavara van.
2022. nov. 30. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Meresz vagy csak ugy felmenni egy idegen lakasara..
2022. nov. 30. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
39 éves, ha akart volna valamit, akkor találkozott volna.
2022. nov. 30. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan talonban tart. Hidd el, nem te vagy neki az egyedüli akit hülyít.
2022. nov. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!