Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már igazán sóher férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már igazán sóher férfival dolgod?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok hogy pl kér a benzinbe ha megy hozzád, nem hív meg semmire, ha meg hív mégis akkor azt számontartja hogy most te jössz, vagy karácsonyra nem akar inkább ajándékozni semmit.

Ellenben szeret nálad jóllakni a főztödből stb.

ma 07:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Napi férfi gyűlölő kérdésünket láthatják
ma 07:49
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

igen volt

randin elvárta volna h én fizessem ki a ő italát is

nem lett belőle semmi sem

de összesen 1 ilyen eset volt csak az életemben a legtöbb esetben gálánsak voltak és kifizette még az a 500.- teát is amit ittam

ma 08:06
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Volt. A 3. randin is én hívtam meg italra. Több randi nem is volt. A fiú 24 éves volt akkor, én 21. Ő munkanélküli volt, én még suliba jártam.
ma 08:23
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Volt. Egyszer a boltban vásároltunk, és vettünk egyetlen egy darab kis sport szeletet, 99 forintért. Elfeleztette :D :D :D

Mondjuk én meg hülye voltam, mert másfél évig vele jártam, 21 évesek voltunk, azt a heti 2-3 alkalmat, amíg összejártunk dugni, ki lehetett így bírni, de nem volt jó. Még ő volt megsértődve, amikor elhagytam másért (aki azóta már a férjem, és iszonyú nagylelkű és odaadó).

ma 08:34
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

3#

"A fiú 24 éves volt akkor, én 21. Ő munkanélküli volt, én még suliba jártam."

Munkanélküliség=csóróság

Csóróság viszont nem egyenlő a sóherséggel

Kevered a fogalmakat,nem sóher volt csak csóró.

ma 08:36
 6/12 anonim ***** válasza:
8%

Én fordítva voltam.

Középiskolában az osztálytársammal jártam.

Ugyanabban az utcában ugyanabban a társasházban laktunk.

A lánynak már volt jogsija és a szülei vettek neki autót.

Ugyanoda mentünk suliba és ugyanoda mentünk haza.

Mindig fékezte a benzin költséget.

Szívesen adtam,mert akkor szerelmes voltam.

De azért szerintem túlzás volt elkérni.

ma 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Volt, igen. Évekig nálunk ebédelt, de őneki sosem jutott eszébe, hogy hozzon valamit, pl. egy szál virágot vagy egy üveg bort. Meg maradt közös programként a tv-zes, sose mentünk nyaralni.
ma 08:43
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Volt. Meghívott de nézte mi a legolcsóbb. Nem kell meghívni, felejtsen el.
ma 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:
27%

8#

Na de hölgyem,nem anyagias kissé?

ma 09:04
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

6# azért gondolj bele, hogy ha téged ingyen bérmentve visznek, hiába ugyanoda mentek ugyanakkor, szerinted annak a nőnek ingyen van a segge alatt az az autó?

Szerintem teljesen természetes hogy elkért egy kis pénzt érte.

Na most egyszer kétszer oké, én sem kérnék pénzt. Na de mindig, rendszeresen én hurcibáljak valakit ingyen bérmentve? Ráadásul palimat? Kizárt.

Velem munkatársak csinálták ugyanezt, szemet vetettek hogy kocsival járok. Rámszálltak hogy csak eddig, meg addig vigyem el őket...úgyis arra mész.

Persze arra megyek. De neki ugyanannyi lenne letenni a jogsit, kocsit venni, fizetni annak a költségeit stb. De persze ingyen betenni a valagát a melegbe kényelembe ingyen.

Konzekvencia? Senkit nem viszek sehová. Csak és kizárólag azt, aki engem is visz fele fele arányban.

ma 09:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!