Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már igazán sóher férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már igazán sóher férfival dolgod?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok hogy pl kér a benzinbe ha megy hozzád, nem hív meg semmire, ha meg hív mégis akkor azt számontartja hogy most te jössz, vagy karácsonyra nem akar inkább ajándékozni semmit.

Ellenben szeret nálad jóllakni a főztödből stb.

tegnap 07:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fordítva volt. 2-3 hónapig randigtunk a lánnyal, hetente kb 2-3x és mindig én fizettem a kaját, ha mentünk valahova. Kb egy hónap után benyögte kajálás után, hogy a kövit már tényleg ő fizeti. Ezt csinálta még 2 hónapig, én egy szóval sem említettem meg, hogy zavar, de nyílván zavart, mert amúgy nem volt köztünk semmi. 3 hónap után meg meuntam az egészet, hogy kocsikázni viszem, kajájat én veszem és igazából semmi nincs köztünk, olyan mintha jó barátok lennénk. Meguntam és nem is volt soha semmi köztünk.

Ilyen esetek után azért megfontoltabb az ember. Ha most is randizgatnék, akkor első pár alkalommal fizetek mindent, ha nem valami extra drága helyre megyünk, de akkor lássam, hogy akar valamit, mert így csak a pénzemet és az időmet veszi el.

tegnap 13:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Pesten lakom és egy srác, aki Pest alatt lakott, első randin én mentem le hozzá kocsival. Elvoltunk nagyrészt, normális volt, de pár óra után már nagyon megéheztem, röbbször mondtam neki hogy éhes vagyok, de mondta hogy ő annyira nem, jól bekajált stb. Na mindegy mondtam, hogy mondjon valami gyorséttermet a közelben, elmentünk oda kocsival, rendeltem magamnak, aztán mondta, hogy ő is eszik akkor, de hogy fizessem már, mert nem tudta hogy kajálni jövünk és nem hozott pénzt. Magamba nagyon nem tetszett, de meghívtam. Legközelebb meg ő jött volna hozzám vonattal, nyugatiba mentem volna elé, de indulás eltt írt, hogy milyen drága a vonatjegy, felezzük már el. Ott nagyon betelt a pohár, írtam neki hogy jól van. Feljött és nem mentem ki elé, többet vissza sem írtam neki, letöröltem mindenhonnan.
tegnap 14:12
 23/25 anonim ***** válasza:
67%

Hát de ha talál olyan balekot, aki ehhez asszisztál, akkor egészségére. Senki nem tart pisztolyt a pasi fejéhez, hogy mindent ő fizessen. Önszántából teszi.

tegnap 14:23
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
22-es, szép, így legalább ő is talán megtanulja. Nem értem az ilyen "férfiakat".
tegnap 15:25
 25/25 anonim ***** válasza:
48%
Ilyennel még soha nem találkoztam, nem is hallottam ismerősöktől sem. Számomra ez szinte hihetetlen.
tegnap 15:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!