Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok arcfetisiszták és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok arcfetisiszták és csak, de csakis mindig az alapján szelektálnak?

Figyelt kérdés
Ezt tapasztalom. Nekem pasiként viszont egy csinos test, amiért a hölgy megdolgozott sokkal fontosabb. Egy arcban elegendő, ha nem csúnyák a fogai, nem zsíros a haja, nem szőrös az arca, nincs bajusza. Ha nagy az orra és a füle és manófeelingje van, de sportos teste van, azt is nagyon csípem. A lányok miért nem ilyenek és csak a szabályos arccsontozatra nyáladzanak mind és nem érdekli őket, hogy mennyit sportol egy pasi a jó testéért (nem a 120 kilós Schwarzikra gondolok)? Ideje lenne gondolkozni.
2014. jan. 26. 20:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen, szeretik a bankjegyeken levo arcokat :)
2014. jan. 26. 21:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Neked meg ideje nem beleszólni, hogy kinek mi tetszik, hanem elfogadni, hogy én nem tudok olyan pasihoz vonzódni akinek nem tetszik az arca.
2014. jan. 26. 21:01
 3/19 Mr. Truth ***** válasza:
jó és ebben hol a kérdés? Hol a probléma? Ez csak egy unalomig rágott provokativ kérdés egy olyan kisfiutol aki be van durcizva az egész világra...
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem Stallone arca bejön, pedig nem egy szabályos arccsontozat, sőt ! Mégis vonz benne valami.

Gondolkozz te.

5/19 A kérdező kommentje:

21.01

Akkor kezdj el gondolkodni, hogy ha esetleg egy autóbalesetben leég az arcodról a hús és senki se, fog kedveli (csak egy példa), akkor is így fogsz majd viselkedni? Tükröt mutatok.

2014. jan. 26. 21:02
 6/19 A kérdező kommentje:
Na jó, de mit mondasz pl egy Ruud van nistelrooy féle arcra, bár az nem is rossz. Egy Tevez vagy egy Ribéry féle arcra? Ők tehetnek róla? Nem, mégis azt mondják rájuk, hogy rondák.
2014. jan. 26. 21:04
 7/19 Mr. Truth ***** válasza:
majd ha leég a pofámról a bőr akkor sírok... inkább sirj azért mert lehet le is vághatják a lábad... jaj jaj... -.-"
2014. jan. 26. 21:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Nekem Jack Nicholson is bejön, pedig nem az álompasi kategória, mégis meg fog benne valami. A szépség még mindig relatív, ideje lenne elfogadni !
2014. jan. 26. 21:06
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
Mert rondák is. És akkor mivan ? Lehet, hogy nem tehetnek róla, de én sem tehetek róla, hogy nekem ők nem tetszenek. Azért nem fogok összejönni egy számomra ronda arcú,de jó testű pasival, hogy megcsapdoshassam a vállamat, hogy "Hu anyám milyen rendes vagyok, hogy nem érdekel a ronda arca, mert nem azt nézem, hanem a testében levő munkát" Hát gondolkodjál már!
2014. jan. 26. 21:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik akkor eleve nem is tudnék hozzá vonzódni.
2014. jan. 26. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!