Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok hozzá,ha ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá,ha ismerkednétek egy hölggyel, aki második világháborús német dolgokat gyűjt? Klassznak találnátok, vagy ha megtudnátok akkor lelépnétek? A hölgy már közel jár a 35. évéhez és eljár ilyen hadi fesztiválokra is.

Figyelt kérdés
ma 09:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
32%
Menekülnék.
ma 09:45
 2/13 gergelice16 ***** válasza:
52%
Ez is csak egy hobbi, nem zavarna. Szerintem el is mennék vele egy ilyen fesztiválra. Ha viszont az nem tetszene, többet nem akarnék menni, de ő mégis rámerőltetné, az már zavarna.
ma 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván érdekelne, hogyan ítéli meg azt a kort. Ha a náci eszméket, a fasizmust, a diktatórikus gondolkodást helyesli, akkor nem egymást keressük.

És igazából nehéz elhinnem, hogy aki így belemászik a témába, az csak a történelem iránt érdeklődik, vagy műgyűjtő.

ma 09:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Utolsó. Valami hasonló futott át az agyamon. Ezért is szeretnék vele leülni,és megbeszélni,hogy hogyan is vélekedik a dologról. Egy beszélgetés alatt egész terjedelmes képet lehet kapni a másik nézeteiről.
ma 09:55
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
Hát szerintem gáz, nagyon morbid.
ma 09:57
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem Te kérdeztél hasonlót november végén? Ott is egy pasi ki volt akadva h military fan a nője és h nem akar ilyen poszterek alatt aludni vele. :D Sztem hagyd a csajt, majd talál magának olyat, aki megérdemli őt és a lelkesedését. Te pedig kereshetsz magadnak egy üresfejű akárkit. :)
ma 10:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Karácsonykor ismertem meg, egy családi összejövetelen,szóval nem hiszem.
ma 10:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Végre egy érdekes nő, akinek van hobbija
ma 10:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Valószínű 1 milliárd nőből van 1 ilyen.

Szépek ezek a férfias hobbik, csak sok realitása nincs.

Elég sok férfias nőt ismerek, de még csak mutatóban se ilyen területen hobbiznak.

ma 11:42
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nagyon bejönne, sőt szívesen mennék vele és részt vennék a hobbijában.
ma 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!