Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egy rendes, udvarias férfit találni? A randikon borzasztó felháborító módon tudnak viselkedni, ill. kialakuló társkapcsolatkor disznóságok derülnek ki róluk. (tisztelet a kivételnek).
Elrepültek az évek a fejem felett, próbálkoztam társkereséssel, de elég rossz véleményem van a társkereső férfiakról (tisztelet a kivételnek).
Azért kérdezem, mert egyik barátnőmnek ez sikerült: a férje anno megismerkedésükkor virágcsokrot is adott neki. Szerintem az ilyen gesztus (virág) és kedves, udvarias modor a mai férfiak túlnyomó többségénél hiányzik.
Egyik alkalommal tévedésből belekeveredtem egy társaságba. Azért írom, hogy tévedésből, mert nem tudtam előre, hogy miután ittasak lettek jó néhányan, a csajokat le akarták fektetni, amin én teljesen felháborodtam mondván, én nem vagyok q. Az egyik pasas, aki nem itta le magát teljesen azt mondta nekem, hogy ritkaság manapság az olyan nő, mint én, aki nem fekszik le idegen pasikkal. Tényleg, az ilyen nőt miért nem becsülik meg? Miért kell nekem ilyen semmirevaló pasikkal összekerülnöm a sors által?
Amelyik pasassal éppen kialakult volna társkapcsolat, kiderült róla, hogy van vagy 30 nője, gyereke, akit persze letagad, szóval borzasztó.
A legelső randin némelyik akkora bunkó, hogy tapizni akarna, persze ha hagynám, dühösen otthagyom a ...-ba.
Megfelelő társaságom nincs ismerkedni, hogy ismerősök általuk ismert, normális pasassal hoznának esetleg össze.
De azért azt se felejtsük el, hogy nőkből is elég sok hülye van akiknél mindig feljebb áll még akjkor is ha ők a vétkesek.
Szerintem a legjobb ha nem is keres se a nő se a férfi párt igy akkor egy gonddal kevesebb marad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!