Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten, szerintetek nem parasztsag, hogyha egy csaj elmondja egy fiunak, hogy tetszik neki, a fiu csak annyit mond ra, hogy jo? (TISZTELET A KIVETELNEK)
Ha valaki színt vall,fel kell készülnie arra,hogy elutasítják,vagy nem olyan választ kap amilyet szeretne.
Ha meg váratlanul érte a fiút akkor nem meglepő a válasza.
Szóval nem parasztság.
Ti is ezt csináljátok csajok!
Kedveskedek nektek, szerelmes sms, udvarolok erre semmi, csak, oké, vagy jó, úgy látszik eltanuljuk tőletek.
20f
Hat mar meg se haragudj, de ram meg senki nem mondta azt, hogy ronda vagyok, sot sok fiu udvarolgat, meg szeretne velem jarni.
Egyebkent amelyik fiunak szerelmet vallottam, annak regen tetszettem.... Most meg egy jot tud mondani...
Gondolom, váratlanul érte és hirtelen nem tudta, mit mondjon. Amúgy valószínűleg nem tetszett neki a lány.
Nem ez volt a legjobb elintézési módja a dolognak, de van, hogy leblokkol az ember váratlan helyzetekben.
Nem kell vele foglalkozni, új pasi után kell nézni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!