Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egy rendes, udvarias férfit találni? A randikon borzasztó felháborító módon tudnak viselkedni, ill. kialakuló társkapcsolatkor disznóságok derülnek ki róluk. (tisztelet a kivételnek).
Elrepültek az évek a fejem felett, próbálkoztam társkereséssel, de elég rossz véleményem van a társkereső férfiakról (tisztelet a kivételnek).
Azért kérdezem, mert egyik barátnőmnek ez sikerült: a férje anno megismerkedésükkor virágcsokrot is adott neki. Szerintem az ilyen gesztus (virág) és kedves, udvarias modor a mai férfiak túlnyomó többségénél hiányzik.
Egyik alkalommal tévedésből belekeveredtem egy társaságba. Azért írom, hogy tévedésből, mert nem tudtam előre, hogy miután ittasak lettek jó néhányan, a csajokat le akarták fektetni, amin én teljesen felháborodtam mondván, én nem vagyok q. Az egyik pasas, aki nem itta le magát teljesen azt mondta nekem, hogy ritkaság manapság az olyan nő, mint én, aki nem fekszik le idegen pasikkal. Tényleg, az ilyen nőt miért nem becsülik meg? Miért kell nekem ilyen semmirevaló pasikkal összekerülnöm a sors által?
Amelyik pasassal éppen kialakult volna társkapcsolat, kiderült róla, hogy van vagy 30 nője, gyereke, akit persze letagad, szóval borzasztó.
A legelső randin némelyik akkora bunkó, hogy tapizni akarna, persze ha hagynám, dühösen otthagyom a ...-ba.
Megfelelő társaságom nincs ismerkedni, hogy ismerősök általuk ismert, normális pasassal hoznának esetleg össze.
11:55-nek maximálisan igazat adok és nem értem ezt a hangsúlyt kedves kérdező.. egy 36 éves nő így viselkedik? Úgy felhúztad Magad mint egy kis tini.
Nem tudom olvastál -e pszichológiai témájú könyvet.. ajánlom Eric Berne: Emberi játszmák című könyvét. Szerintem hasznos lesz Számodra, leírja, hogy bizonyos emberek miért vonzanak be bizonyos személyiségtípusokat. Az, hogy valaki pl. mindig alkoholizáló vagy mint Te tapizó pasikkal randizik nem véletlen és ezt Te vonzod be!
De még rengeteg könyv van a témában. Neked kell változnod és nem a környezetednek.
micsoda hülyeség, ez a "bevonzás-téma"... Nevetséges. Egész egyszerűen bevonzásmentesen azt tudom mondani, hogy sok a selejt pasas és kevés az, aki a normális. Idióták, neveletlenek, ennyi. Bevonzom??? Kiket, könyörgöm, kiket??? Azok, akikről írtam - nem olvassátok el, "bevonzósosok"?? -, hogy igen, vannak normálisak is, de inkább külföldiek. Akiket ismerek, csak éppen nem társkapcsolati értelemben. Akkor ez alapján - sajnálom -, de teszek magasról az okoskodó-idióta "bevonzásos pszichológusi firkálmányokra": nevetséges.... :-) Bevonzom azt a külföldi származású, de Magyarországon tartózkodó férfi ismerősömet, aki képes bárkivel, velem is kedvesen, udvariasan beszélgetni és viselkedni... Ő teszem fel a kérdést, kedves okoskodó "bevonzósosok": ő hogy nem tapiz le engem??? Hogy képes udvarias lenni? Csak éppen nem a párom, ismerősöm. Akkor meg???
A kérdésemet a túlnyomó többség bunkóra értettem.
Sajnos, én is csak azokat tudom megerősíteni, akik azt akarják elmagyarázni neked, kedves kérdező, hogy TE vagy a hibás - öntudatlanul, persze - abban, hogy így jársz. A "társkereső" férfiak, mint olyanok, teljesen átlagos, alapvetően normális emberek, akiket kissé elhanyagolt az élet (meg elhanyagolták, bizonyos értelemben magukat). Szóval, ha ilyen közegben keresel társat, nyilván ezt fogod kapni. Még zsenge koromben végeztem ey kísérletet, mikor ingyen lehetett ilyet játszani, társkereső oldalon regisztráltam férfiként és nőként is. A nők csak telefon-egyenleg feltöltést szerettek volna, mást nem. Akkor?
Ezen túl, van ismerősöm, aki ugyanezt mondja - a társkereső nőkről.
Ha már kellően unod ezt a dolgot, akkor talán ideje lenne társaságot váltanod, és nem keresni társat. Itt az talál, aki nem keres, mint tapasztaltam volt. Ha "társkereső" vagy, akkor a "normális" pasik nem fognak érdeklődni utánad, szerintem.
hmmm...
Nem akarom elvenni a vicces kuncogó kedved a "bevonzom" "bevonzás" témáról de azért van ebbe valami amit az előző nemtudommelyik válaszoló irt neked...
Van egy film aminek az a neve, hogy "A Titok"
Ott egész végig a "vonzás törvényéről" beszél és szerintem nem olyan nagy hülyeség. Mivel az ember olyan mint egy mágnes és az is benne van, hogy ha hülye pasikra gondolsz akár rossz akár jó értelemben azokat is vonzzod. Most hiába mondasz egy idióta pasikra, hogy NEM KELL még akkor is mikro gondolod, úgyis is vonzzod mert az idióta pasikra gondoltál...az már tökmindegy a vonzás törvényének hogy szereted azt vagy sem.
Szeritnem töltsd le valahonnan vagy kérd kölcsön vagy valami és nézd meg és ott lehet megérted ezt és még ennél is többet. Szerintem az a baj, hogy túl sokat töröd az agyad az ilyen idióta pasin, hogy mennyi ilyen van a földön, és szerintem az lenne a jó ha egyszerűen nem gondolsz ilyenekre, hanem jó pasikra meg rendesekre és persze számit az is, hogyan érzel...és akkor ha jól csinálod ezt akkro meglátod, hogy az idióták el is tűnnek körülötted és akkro nem csak a küldöldiek lesznek rendesek hanem találsz belföldi rendes pasikat is.
Ejj hajj... kedves kérdező, tegyük fel , hogy a vállaszolók közt is akadnak olyanok akik nem gondolták komolyan a dolgot. Úgy vélem telyesen jogosan mert azért ilyen amit te állítasz... hát enyhén szólva nagyon ritka. Nem tudom mik a mai szokások és mik nem de az, hogy a férfiak nagy része első randin ilyen lenne...és tudod az, hogy te így általánosítgatsz az már sértő. Megértem, hogy problémáid vannak de ezért még nem minden férfi olyan amilyennek te gondolod, és meg kell nyugtassalak nem te vagy a világ eggyetlen ilyen nője és a világ közepe sem vagy. Csak kicsit nagynak érzed a te tekintélyed erről van szó nem másegyébről. Meg ne haragudj neked az is baj hogyha közeledik egy férfi, és az is hogyha nem. 36 éves létedre kellene tudd miről szoll az élet, ha meg mesevilágban él az ember akkor félszáz éves korára azért ki lehet mászni az álomvilágból.
Továbbá, arra gondoltál, hogy benned is lehet hiba nem csak másba ? gondolom én itt bármilyen téren. Tudod van olyan mondás, hogy az ember önmagából indul ki, és ez általába igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!