Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egy rendes, udvarias férfit találni? A randikon borzasztó felháborító módon tudnak viselkedni, ill. kialakuló társkapcsolatkor disznóságok derülnek ki róluk. (tisztelet a kivételnek).
Elrepültek az évek a fejem felett, próbálkoztam társkereséssel, de elég rossz véleményem van a társkereső férfiakról (tisztelet a kivételnek).
Azért kérdezem, mert egyik barátnőmnek ez sikerült: a férje anno megismerkedésükkor virágcsokrot is adott neki. Szerintem az ilyen gesztus (virág) és kedves, udvarias modor a mai férfiak túlnyomó többségénél hiányzik.
Egyik alkalommal tévedésből belekeveredtem egy társaságba. Azért írom, hogy tévedésből, mert nem tudtam előre, hogy miután ittasak lettek jó néhányan, a csajokat le akarták fektetni, amin én teljesen felháborodtam mondván, én nem vagyok q. Az egyik pasas, aki nem itta le magát teljesen azt mondta nekem, hogy ritkaság manapság az olyan nő, mint én, aki nem fekszik le idegen pasikkal. Tényleg, az ilyen nőt miért nem becsülik meg? Miért kell nekem ilyen semmirevaló pasikkal összekerülnöm a sors által?
Amelyik pasassal éppen kialakult volna társkapcsolat, kiderült róla, hogy van vagy 30 nője, gyereke, akit persze letagad, szóval borzasztó.
A legelső randin némelyik akkora bunkó, hogy tapizni akarna, persze ha hagynám, dühösen otthagyom a ...-ba.
Megfelelő társaságom nincs ismerkedni, hogy ismerősök általuk ismert, normális pasassal hoznának esetleg össze.
Megdícsér, próbál közeledni erre ahelyett hogy beszélgetnétek, élveznéd a társaságát (nem kell egyből letapiztatni magad), otthagyod
Tiszta hülye vagy
ez van nem is érdemelsz normális pasit...
Egy normális pasi...
Na persze, az egy dolog, hogy megdicsér. De miért kezd el ölelgetni, meg rám mászni? Ne ne márrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Hülye pedig te vagy, nem én.
RÁM NEM MÁSZHAT, NEM TAPIZHAT EGY OLYAN PASAS, AKIVEL AKKOR TALÁLKOZOM ELŐSZÖR, KÉSZ, EZ VAN.
Nem beszélgetni akart, hanem tapizni, de még időben otthagytam!!!
Én még mindig nem értem ezt. Mármint, hogy miért így közelednek hozzád a férfiak? Hiszen nem hogy a "tapizásig", de az ölelgetésig sem lett volna szabad az első találkozáskor eljutni. A gesztusaidból egyértelműen éreznie kell, mit akarsz, mit lehet és mit nem.
Én a szakmám miatt többnyire férfiak között mozgok (tipikus férfi szakma ugyanis, nagyon kevés a nő köztünk), de az életben nem mernének-nem is akarnának- tiszteletlenül viselkedni. Aki kicsit közvetlenebb, azt pillanatok alatt helyre lehet tenni. Gondolok arra, hogy beszélgetés közben megfogja a karomat. Ilyenkor nem a fejleményeket várom, hanem azonnal elhúzom a karomat és a kevéssé szép szememmel nézek. Ha a beszédstílusában túlságosan közvetlen, akkor hangsúlyozottan udvariasan beszélek, szigorúan X ÚR-nak szólítom és ezzel le is zártuk. Ha kölcsönösen megvan a tisztelet, akkor egy férfi tudja hogy hogyan viselkedhet.
Sokszor eszem étteremben, az ország különböző pontjain, mivel a munkám miatt sokat vagyok úton. Szinte mindig megjelenik az asztalomnál a "falu bikája", mert idegen nő jött be, egyedül. Ezt is pillanatok alatt le lehet zárni úgy, hogy nincs sértődés és ő kér bocsánatot.
Ezért nem értem, miért nem működnek ezek a dolgok nálad.
"Miért kell nekem ilyen semmirevaló pasikkal összekerülnöm a sors által?"
Na itt kezdődik az önátkúrás. Nem a sors, te hozod össze ezeket. Az ember olyan pár(jelölte)t talál, amilyet keres. Te ilyen embereket keresel. Aztán ide jársz panaszkodni.
A nőknek is nagy szerepe van abban hogy a pasik nem viselkednek normálisan. Manapság tényleg nagyon sok olyan nő van aki rögtön ágyba bújik, és csak a szex a fontos neki. Viszont ha kap valami romantikus meglepetést akkor annak nem is örül, mert az nem fontos neki. Nagyon nehéz eldönteni hogy épp milyen nővel akadunk össze. Hisz ha tutira tudom hogy ez egy olyan nő, aki velem is tisztességesen viselkedne esetleg ha kialakul párkapcsolat, és nem menne félre, és mellettem lenne, akkor szerintem már az első randin úgy viselkednék, és virágot adnék, és minden tiszteletet megadnék annak a Nőnek. De sajnos manapság 10 nőből 8 olyan aki nem érdemel meg ilyesmit, mert csak fájdalmat ad, és azt a maradék kettőt meg nehéz kiszűrni. Én is egy olyan nővel voltam, és nemrég szakítottam, akit az első fél évben, évben úgy ismertem meg hogy igen, ő talán az a nő akivel le akarom élni az életem, mert hűséges, szeret, mellettem áll, segít amikor baj van, innentől kezdve mindent megadtam neki, 1 év múlva meg azon kaptam magam hogy titokban neki van egy másik......
Ezek után mit várjon az ember?
11.55-ös, basszus, te tök hülye vagy! Biztos egy ilyen "selejt díszpéldány" a sok selejt közül. Ha nincs normális véleményed, akkor dugulj már be. Normális kérdésre normális választ várok.
Egyébként megsúgom, igaz, vannak normális pasik is, de azt tapasztaltam, hogy külföldiek azok, akik udvariasak és illemtudóak. Érdekes, ők mégis hogy tudnak udvariasan viselkedni? Te 11.55-ös "selejt díszpéldány", erre tudsz-e válaszolni nekem??? Érdekes, bevonzom az ilyeneket is!!! Akkor mi van a te válaszoddal???
De most a túlnyomó többség - magyar - bunkó pasik kapcsán tettem fel a kérdésemet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!